Au apărut detalii despre specificațiile smartwatch-ului Galaxy Watch 3

789
Sursa Foto: Techno News - YouTube

Confirmarea că viitorul smartwatch Galaxy Watch 3 există o avem de ceva timp. Odată cu cu această confirmare am publicat și informația că acesta va fi lansat alături de Galaxy Buds Live la sfârșitul lunii iulie. Acum, am primit noi informații despre dimensiunile ceasurilor și mai multe specificații.

Smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch 3 va avea două variante – 1,2 inch și 1,4 inch. Modelul mai mic (41 mm) va avea un ecran de 1,2 inch, iar cel mai mare (45) mm va avea un ecran de 1,4 inch. De asemenea, conform TizenHelp, următorul ceas inteligent Samsung va avea certificarea cu standardul militar american MIL-STD 810G. Acesta asigură că smartwatch-ul este rezistent la șocuri, variații de temperatură sau zgârieturi nedorite. Galaxy Watch 3 va fi mai robust decât Galaxy Watch Active sau Galaxy Active 2. Variantele 41 și 45 mm ale Galaxy Watch 3 au fost certificate și de autoritatea de certificare NRRA Coreea.

MIL-STD 810G, un standard militar al US Army pe Galaxy Watch 3

Dacă nu știți, Departamentul Apărării din SUA are un standard militar de testare, MIL-STD 810G. Durabilitatea materialelor din care sunt construite diferite dispozitive de comunicare folosite de US Army trebuie să fie conform acestuia. În aceste zile, mai multe ceasuri inteligente, cum ar fi Garmin Delta 2, Tag Heuer, Amazfit T-Rex și Amazfit Ares vin cu acest standard. Este bine că acum Samsung va readuce acest standard pe ceasurile sale inteligente.

De asemenea, Galaxy Watch 3 va fi rezistență la apă cu IP68 până la 50 de metri timp de 10 minute. Pentru protecția ecranului, Samsung va pune sticla Corning Gorilla Glass DX. Ambele modele vor veni în carcase din oțel inoxidabil și titan.

Galaxy Watch 3 a apărut și în baza de date FCC, dezvăluind designul capacului spate și câteva specificații cheie. Ceasul are o ramă rotativă fizică, la fel ca predecesorul său, Galaxy Watch. Totuși, marginile par mai subțiri în comparație cu Galaxy Watch, lucru ce nu miră pe nimeni.

Gorilla Glass DX oferă rezistența excelentă la zgârieturi și o rezistență mult mai bună la impacturile potențial dăunătoare. Gorilla Glas DX permite o lizibilitate mare a afișajului față de sticla standard și creșterea raportului de contrast al afișajului cu 50%.

În departamentul de baterii, versiunea mai mică va avea o baterie de 247 mAh și modelul mai mare una de 340 mAh. Știm și dotările în materie de senzori de sănătate, utilizatorii vor primi caracteristici ECG, tensiunea arterială și măsurarea pulsului. Vor fi la bord și alți senzori, cum ar fi giroscop, accelerometru sau barometru.

Pe partea de memorie va avea 1 GB RAM, stocare de 8 GB și rulează pe versiunea Tizen 5.5. Conform tuturor informațiilor, Galaxy Watch 3 va apărea în ultima decadă din iulie, înainte de lansarea seriei Galaxy Note 20.