Modelul Samsung Galaxy Note 20 va avea un ecran aproape plat

734
Sursa Foto: @UniverseIce

Samsung Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20+ (Ultra) sunt de așteptat să fie lansate oficial pe 5 august. Știm deja că noile smartphone-uri Galaxy Note de ultimă generație aduc afișaje mai mari, procesoare mai rapide, ecrane mai bune și baterii cu o capacitate mai mare.

Despre Samsung Galaxy Note 20 sunt zvonuri că va aduce o schimbare în design, care ar fi apreciată de mulți fani S Pen. Potrivit cunoscutului tipster Ice Universe (@UniverseIce), Galaxy Note 20 va avea un ecran mai plat. Conform UniverSmartphone, această schimbare ar facilita, fără îndoială, utilizarea mai ușoară a unui S Pen până către marginile afișajului.

Galaxy Note 20 va avea un ecran plat

Cele mai multe dispozitive din seria Galaxy Note și Galaxy S de la Galaxy Note 5 și Galaxy S6 Edge au avut ecrane cu margini curbe. Cu toate acestea, Samsung a început să-și reconsidere strategia odată cu lansarea unor dispozitive premium dar mai mici. Vorbim aici despre Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 Lite și Galaxy Note 10 Lite. Despre Galaxy Note 20 știm mai multe lucruri, chiar și diagonala ecranului: 6,7 inch. Dar, încă nu există informații relativ credibile dacă Galaxy Note 20+ (Ultra) va avea un ecran curbat sau un ecran plat.

Ecran plat, dar cât de plat? Ice Universe nu spune în mod specific, dar indică faptul că acesta este același „plat” ca Galaxy S20. Poate nu este chiar atât de plat pe cât ar spera unii. Este totuși o îmbunătățire uriașă față de marginile poate prea curbate oferite de Samsung în trecut. Pare puțin probabil ca Samsung să renunțe la curbele sale cu totul.

Un concept „Youm” cu o margine curbată a ecranului folosită a fost dezvoltat în Galaxy Note Edge, lansat în 2014. A fost primul smartphone Samsung cu o margine curbată. Primul smartphone cu ambele margini laterale curbate este Galaxy S6 Edge.

Un ecran plan pentru o utilizare mai ușoară cu S Pen-ul

Samsung inovează permanent în materie de smartphone-uri. Așadar, va trebui să mai așteptăm câteva zile sau mai mult pentru a ști dacă Samsung intenționează să treacă complet la ecrane plane pentru seria Galaxy Note. Până la prezentarea din 5 august mai este destul timp și vom afla cu siguranță cum stau lucrurile. Mulți fani Galaxy Note au solicitat afișaje plane pentru o utilizare mai ușoară, în special în timp ce folosesc stylus-ul.

Note 20 va avea un ecran de 6,7 inch, dar posibil fără o rată de actualizare de 120 Hz. Telefonul ar putea fi echipat cu procesor Exynos 992 / Snapdragon 865, 12/16 GB de memorie RAM și stocare 128/256 GB. Va avea trei camere la spate, baterie de 4.300 mAh și încărcare rapidă de cel puțin 25 W.