DeX Pad-ul Samsung la vânzare în Statele Unite din 13 mai

1349

Noul Samsung DeX Pad lansat alături de ultimele smartphone-uri Galaxy S9 și Galaxy S9+, va fi disponibil pentru cumpărare în SUA începând cu data de 13 mai. Compania a anunțat, de asemenea, prețul pentru stația de andocare modernizată. Dex Pad va costa 100 $, iar pre-comenzile pot fi făcute deja pe site-ul Samsung. Samsung oferă clienților potențiali care doresc un Galaxy S9 și Galaxy S9+ un DeX Pad gratuit, dacă cumpără unul dintre telefoane prin site-ul oficial al companiei.

În România Samsung Galaxy S9 este listat de:

Stația DeX Pad aduce mai mult decât un upgrade de design la stația anterioară de andocare a lui Samsung. Designul permite ca afișajul dispozitivului conectat să fie utilizat ca trackpad dacă nu aveți un mouse și o tastatură la îndemână. Asta nu înseamnă că nu poți folosi noua caracteristică touchpad pe DeX-ul original, deoarece suportul trackpad-ului este integrat în Android 8.0 Oreo. DeX Pad suportă, de asemenea, afișaje de rezoluție superioară – WQHD (2560 × 1440 pixeli), în timp ce versiunea originală acceptă numai afișaje Full HD.

Un avantaj major este că, în timp ce lucrați la un afișaj mai mare, DeX Pad va încărca rapid Galaxy S9 / S9+. Samsung DeX Pad vine cu încărcător de perete Fast Charge, cablu USB-C și cablu HDMI, care permit utilizatorilor să conecteze o gamă largă de periferice. Practic, tot ce trebuie pentru a conecta telefonul la un afișaj mai mare.

Nu există niciun port audio pe stație, dar datorită designului orizontal, puteți utiliza pur și simplu mufa pentru căști a telefonului pentru a alimenta difuzoarele externe. Samsung a eliminat, de asemenea, portul LAN care a fost pe stația DeX, deși acest lucru nu este o problemă majoră pentru majoritatea oamenilor din lumea de azi conectați tot mai mult la Wi-Fi.

Wi-Fi este un nume scurt pentru Wireless Fidelity. Denumirea Wi-Fi, utilizată comercial din august 1999, a fost inventată de firma de consultanță Interbrand. Alianța Wi-Fi angajase Interbrand pentru a crea un nume un pic mai atrăgător decât „secvența directă IEEE 802.11b”, nume sub care a fost dezvoltată această tehnologie wireless.

În timp ce, probabil, încă nu se poate compara cu un computer desktop real, rezoluția sa superioară este o veste excelentă dacă doriți să jucați jocuri pe mobil sau să vizionați un film de pe telefonul dvs. pe un ecran imens. Samsung DeX Pad funcționează și conectat cu Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+.

SURSĂPhoneArena