Dezvoltarea software-ului pentru Galaxy Z Fold 4 și Flip 4 a început

217
Dezvoltarea software-ului pentru Galaxy Z Fold 4 si Galaxy Z Flip 4 a inceput
Sursa Foto: phonearena.com

Sunt doar câteva luni înainte ca Samsung să lanseze pe Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 și se pare că mașinăria Samsung lucrează maxim pentru lansare. Componentele pentru dispozitivele pliabile Samsung sunt deja în producție în masă, în timp ce telefoanele în sine vor începe probabil să fie asamblate la începutul lunii iulie. Acum avem informații că software-ul pentru cele două telefoane pliabile viitoare este în lucru.

Conform PhoneArena, primele versiuni software de testare pentru Samsung Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 circulă deja. Cele două au numerele de versiune F936NKSU0AVF2 pentru Galaxy Z Fold 4 și F721NKSU0AVF2 pentru Galaxy Z Flip 4. Ce ne spune asta? În esență, nimic nou, dar oarecum confirmă că cele două pliabile sunt pe drumul cel bun. Știm că lansarea va avea loc în august, cu condiția ca Samsung să opteze pentru aceeași fereastră de lansare.

Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 cu Android 12 și One UI 4.1.1

Atât Flip 4, cât și Fold 4 se vor lansa probabil cu One UI 4.1.1, care se bazează pe Android 12. Nu ar trebui să existe nimic nou în această actualizare de software, care va elimina doar câteva erori. Viitorii proprietari de Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 vor trebui probabil să aștepte până la sfârșitul toamnei pentru actualizarea Android 13 și interfața Samsung One UI 5.0.

Ne așteptăm ca cele două telefoane pliabile să fie lansate cândva la începutul lunii august. Ambele pliabile își vor îmbunătăți formula pliabilă și vor fi alimentate de Snapdragon 8 Gen 1+. Ambele vor dispune de baterii mai mari și camere îmbunătățite. Există, de asemenea, o serie de zvonuri interesante care susțin că vor avea și balamale mai compacte și vor compensa unul dintre dezavantajele majore ale ecranelor pliabile – cutele lor.

Bancnota de 200 euro a fost introdus în circulație în 2002. Bancnota măsoară 153 × 82 mm și are o schemă de culoare galbenă. În luna martie 2022, în zona euro erau în circulație 942.930.420 bancnote de 200€ cu o valoare de 188.586.084.000 euro.

Se pare că Samsung va reduce iarăși prețurile pentru ambele modele. Estimăm prețuri în jur de 1.000 euro pentru Flip 4 și în jur de 1.500 de euro pentru Fold 4. Cu prețuri de mai mici, viitoarele smartphone-uri pliabile Samsung se conturează a fi dispozitive destul de interesante care ar ajuta cu siguranță la adoptarea modelelor pliabile la nivel global.