Au apărut specificațiile complete la Samsung Galaxy Z Flip 4

292
Au aparut specificatiile complete la Samsung Galaxy Z Flip 4
Sursa Foto: OnLeaks and 91mobiles

Suntem încă la cel puțin câteva luni distanță de dezvăluirea oficială a telefonului pliabil Samsung Galaxy Z Flip 4, dar știm deja cum va arăta smartphone-ul, datorită redărilor care s-au scurs luna trecută. Câteva specificații ale lui Galaxy Z Flip 4 s-au scurs deja, iar acum a apărut o listă completă a specificațiilor viitorului Flip, dând o imagine mai clară a smartphone-ului pliabil Samsung din 2022.

La fel ca Fold 4, cel mai mic Samsung pliabil va fi alimentat de un procesor Snapdragon 8+ Gen 1. Procesorul oferă o îmbunătățire a eficienței cu 30% și câștiguri de performanță cu 20% mai bune față de Snapdragon 8 Gen 1. Aceasta înseamnă și o durată de viață a bateriei considerabil mai bună de la Samsung Galaxy Z Flip 4.

Baterie de 3.700 mAh pe Samsung Galaxy Z Flip 4

Conform GSMArena, noul telefon va avea o baterie de 3.700 mAh, încărcare cu fir de 25W și wireless de 10W. Galaxy Flip 3 a venit cu încărcare cu fir de 15W. Bateria este cu 400 mAh mai mare decât avem pe Samsung Galaxy Z Flip 3. Informațiile anterioare susțineau că Galaxy Z Flip 4 va veni cu o baterie de 3.400 mAh.

Caracteristica remarcabilă pentru telefoanele pliabile sunt afișajele, iar acesta este cazul și la compactul Flip 4. Se pare că Galaxy Z Flip 4 va avea un ecran Super AMOLED de 6,7 inch (17,02 cm). Este un ecran Full HD+ de 120Hz, cu o gaură în centru pentru camera selfie de 10MP. Ecranul exterior AMOLED este mai mare decât cel al lui Flip 3 – 2,1 inch (5,33 cm) vs 1,9 inch. Deși nu este o creștere uriașă între generații, oferirea de mai mult spațiu pentru notificări și alte widget-uri pe ecranul exterior ar fi un upgrade bun.

Cuvântul widget provine din combinația cuvintelor fereastră – gadget / windows – gadget. Un widget este o aplicație software sau o componentă relativ simplă și ușor de utilizat, creată pentru diferite platforme de software.

Sursa susține că Samsung Galaxy Z Flip 4 va rula pe Android 12 și interfața Samsung One UI 4. Acest lucru este în conformitate cu o listare recentă pe Geekbench în care smartphone-ul a fost depistat cu 8GB de memorie RAM și Android 12. Ca stocare va avea 128 sau 256GB. Pe partea foto, Flip 4 va avea două camere de 12MP, una principală și una ultra-wide pe capac. Pentru selfie va fi disponibilă o cameră de 10 megapixeli.