Difuzoarele Aurora Studio 4, Go+Play 3 și Luna anunțate de Harman Kardon

315
Harman Kardon unveils the Aurora Studio 4, Go+Play 3 & Luna Bluetooth
Sursa foto: via gizmochina.com

Cu investiții de 5.000 de dolari fiecare, Sidney Harman și Bernard Kardon au fondat compania Harman Kardon în 1953. Compania a fost fondată în Westbury, New York, dar acum are sediul la Stamford, Connecticut, SUA. Harman Kardon a anunțat trei noi boxe Bluetooth pentru a comemora 70 de ani de existență. Cele trei produse noi sunt difuzorul Bluetooth Aurora Studio 4, difuzorul Go+Play 3 și difuzorul Bluetooth portabil Harman Luna.

În prezent, Harman Kardon este una dintre subsidiarele deținute de Samsung. A fost cumpărată de gigantul tech coreean la 11 martie 2017, pentru aproximativ 8 miliarde USD. Pe lângă dispozitivele audio care poartă numele companiei Harman Kardon, compania-mamă – Harman International – produce și vinde și alte mărci audio cunoscute, cum ar fi JBL (cumpărat de Harman Kardon) în 1969), AKG, Mark Levinson și Infinity.

Harman Kardon la aniversare

Difuzoarele Harman Kardon sunt foarte bune! Indiferent de echipamentul audio pe care îl cumpărați, inclusiv difuzoare, dacă pe el este scris Harman / Kardon, atunci calitatea sunetului său este mult peste media pieței. În plus, toate difuzoarele subsidiarei Samsung au ceva unic atunci când vine vorba de design. Dacă vrei ceva elegant, dar și ceva cu un strop de noutate, trebuie să te orientezi spre Harman Kardon. Vedeți pe I❤️Samsung ce poate face difuzorul Harman Kardon Citation 100 MKII

Gama Aurora Studio este o piesă izbitoare de design industrial și un difuzor surprinzător. Aurora Studio 4 este produs din materiale reciclate, este primul produs Harman Kardon cu astfel de acreditări. Difuzorul are un driver de bas de 132 mm care se combină cu o matrice de 6 drivere. Acest lucru oferă, ceea ce compania susține că este un sunet spațios și precis. Puteți vizualiza până la 324 de cristale individuale la bază, ceea ce creează un afișaj luminos colorat, sincronizat cu muzica.

Printre clienții HARMAN International se numără Apple, BMW, Land Rover, DaimlerChrysler, General Motors, Hyundai/Kia, Lexus, Mercedes-Benz , Mitsubishi, Porsche, PSA Peugeot Citroën, Rolls-Royce, Volvo, Saab și Toyota.

Go+Play 3 este un difuzor Bluetooth cu un design standard și vine cu o siluetă semicirculară. Este construit din aluminiu și materiale textile, iar panoul superior din sticlă călită are comenzi tactile. Go+Play 3 are drivere stereo cu trei căi. Aceasta include un driver de bas expus, cu tragere în jos. Are o durată de viață a bateriei de până la 8 ore, un lucru destul de dezamăgitor. Go+Play se poate autocalibra automat la mediul înconjurător pentru o performanță optimă întotdeauna. Perspectiva sonoră a Go+Play 3 poate fi extinsă prin împerecherea a două unități.

Difuzorul Bluetooth Harman Luna cel mai ieftin dintre cele trei modele

Difuzorul Bluetooth portabil Harman Luna vine cu un design mai compact decât Go+Play și Aurora Studio 4. Designul său compact îi contrazice însă puterea, deoarece este printre cele mai bune difuzoare Bluetooth de pe piață. Oferă 12 ore de viață a bateriei și un rating IP67 pentru rezistentă la praf și apă. Două unități ale difuzorului pot fi asociate pentru a oferi un sunet stereo adevărat.

Harman Kardon Aurora Studio este lansat ca un produs de gamă medie și va avea un preț de aproximativ 360 de dolari. Cel mai probabil difuzorul Go+Play 3 va fi vândut cu aproximativ 380 de dolari, potrivit GizmoChina. Cel mai ieftin dintre cele trei modele este difuzorul portabil Bluetooth Harman Luna. Acesta va cost 195 de dolari. Cele trei noi produse Harman Kardon vor fi puse în vânzare pe 15 septembrie.