Difuzorul Samsung Music Frame disponibil pentru precomandă

67
Samsung Music Frame
Sursă foto: WhatHi-Fi

Când Samsung și-a anunțat ineditul difuzor Music Frame la CES, compania a omis două informații cheie: preț și disponibilitate. Acum dispozitivul este aproape gata de livrare. Difuzorul Samsung Music Frame este disponibil pentru precomandă în SUA pentru 400$. Samsung spune că intenționează să înceapă vânzările difuzorului începând cu 8 aprilie.

Difuzorul Samsung Music Frame (HW-LS60D) va completa televizoarele Samsung Frame. De altfel, difuzorul Samsung găzduiește ilustrații imprimate în loc să găzduiască un afișaj. Dar, puteți schimba ramele cu o culoare diferită, după cum este necesar, potrivit Engadget. Totuși, ideea că echipamentele home theater, altfel obstructive, se amestecă mai degrabă decât să iasă în evidență. Music Frame este echipat cu două woofere, două tweetere și două drivere medii și oferă sunet Dolby Atmos. Toate aceste produc un profil de sunet clar și natural.

Samsung folosește pe Music Frame tehnologia SpaceFit pentru a calibra sunetul în camera în care așezați difuzoarele. În acest fel o „gamă largă de sunet radial” este în stare de funcționare optimă. În plus, Samsung Music Frame este compatibil cu tehnologia Q-Symphony a companiei, care utilizează difuzoare TV ca parte a configurației home theater. De asemenea, puteți instala două dintre ele lângă televizor pentru o pereche stereo, însoțitorul ideal fiind The Frame. Samsung spune că Music Frame poate fi folosit și ca difuzor din spate în camera de zi sau ca subwoofer independent.

Music Frame oferă acces vocal la Bixby și Alexa. În plus, este gata pentru a fi montat pe perete sau poate sta pe o masă folosind suportul încorporat. În plus, Music Frame poate fi folosit ca difuzor independent Bluetooth sau Wi-Fi. Această conectivitate permite wireless Dolby Atmos, Spotify Connect, Tidal Connect, Chromecast și AirPlay. Caracteristica Tap Sound de la Samsung vă permite să redați orice este pe un telefon compatibil pe Music Frame atingând ușor dispozitivul pe difuzor.

Chromecast este o linie de playere media digitale dezvoltate de compania Google. Acestea permit utilizatorilor să transmită conținut de pe telefoane, tablete, laptopuri sau PC-uri către un televizor cu un port HDMI disponibil.

Difuzorul vine în alb, dar puteți personaliza ramele cadrului său, la fel cum faceți cu televizorul The Frame. Frame Music are un suport pentru fotografii și puteți atașa o fotografie tipărită pe acel suport. Difuzorul completează perfect televizoarele Samsung The Frame și The Serif.

Difuzorul are un sunet puternic, cu înalte și medii clare și surprinde plăcut prin calitatea sunetului. Dacă îl precomandați de pe Samsung.com, ar trebui să îl aveți până la 1 aprilie 2024. Ca parte a procesului de precomandă, Samsung oferă un credit de 50$ pe site-ul său.