Doi directori Samsung au fost numiți membri IEEE Fellow

205
IEEE Fellow
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat că Dr. Daniel Ahn de la Mobile Platform Center, MX Business și Dr. Michael Polley de la Samsung Research America au fost numiți ambii membri ai Institutului de Ingineri Electrici și Electronici (IEEE), organizația tehnică profesională cea mai mare din lume. Ei au primit titlul de bursier IEEE Fellow.

Titlul IEEE Fellow este conferit de Consiliul de Administrație al institutului IEEE, potrivit Samsung Newsroom. Acest titlu se acordă atunci când o persoană demonstrează un record remarcabil de realizări în oricare dintre domeniile de interes ale IEEE. Numărul total de bursieri selectați de IEEE într-un an nu poate depăși 0,1% din numărul total de membri cu drept de vot al organizației.

Doi directori Samsung au primit titlul de bursieri IEEE Fellow

Alți membri ai Samsung Electronics care au fost numiți ca bursieri IEEE în trecut includ:

  • Kim Ki-nam, președinte al Institutului de Tehnologie Avansată, Samsung Research
  • Daniel Lee, vicepreședinte al Centrului Samsung AI
  • Choi Sung-hyun, vicepreședinte al Centrului de Cercetare a Comunicațiilor de generație următoare
  • Charlie Zhang, Samsung Research America director executiv al Samsung Research America
  • Steve Liu, vicepreședintele Centrului AI din Montreal

Dr. Ahn (în stânga) este vicepreședinte executiv și șef al Centrului de platforme mobile MX Business. Contribuțiile sale includ oferirea utilizatorilor de experiențe mobile diferențiate prin dezvoltarea de soluții inovatoare de securitate pentru smartphone-urile Galaxy, inteligență artificială, Internet of Things și extinderea și îmbunătățirea funcțiilor platformei mobile bazate pe cloud.

Sunt foarte onorat să fiu inclus în categoria IEEE Fellow”, a spus dr. Ahn. „Mă voi dedica în mod continuu pentru a realiza progrese tehnologice care ar ajuta în cele din urmă la îmbunătățirea produselor noastre. Astfel vom oferi experiențe mai bune și semnificative clienților noștri.”

Sursă foto: Samsung global Newsroom

Dr. Polley este vicepreședinte senior și șef al laboratorului de inovare a procesoarelor mobile la Samsung Research America (SRA). El conduce o echipă de designeri de sisteme și algoritmi de clasă mondială. Echipa este concentrată pe crearea de tehnologii avansate pentru smartphone-urile Samsung Galaxy, precum și pentru dispozitive de ultimă generație.

Mă simt onorat să fiu ales bursier IEEE Fellow”, a spus dr. Polley. „Sunt mulțumit că cercetarea inovatoare în domeniul tehnologiei camerelor foto pe care au lucrat laboratorul MPI de la SRA, echipa de cercetare și dezvoltare de la MX Business și Samsung Research India-Bangalore Research Institute.”