Aplicația Disney+ disponibilă pentru televizoarele Samsung recente

853
Sursa Foto: via Tweakers.net

Disney a lansat o aplicație a serviciului său de streaming, Disney+ pentru televizoarele Samsung. Până acum exista doar o aplicație pentru televizoarele de la alte mărci. Disney+ va fi lansat oficial săptămâna viitoare iar Olanda va fi prim țară din Europa ce va primi această aplicație. De fapt în Olanda aplicația a fost în program beta timp de o lună și jumătate.

Disney+ este un serviciu de streaming deținut de divizia Walt Disney Direct-to-Consumer & International a companiei Walt Disney. Aplicația companiei americane este un nou serviciu de streaming gratuit fără anunțuri, care oferă seriale și filme exclusive cum ar fi Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și multe altele. Aplicația Disney+ poate fi descărcată de pe Samsung Smart Hub, după cum a declarat compania americană site-ului olandez Tweakers.

Aplicația Disney+ va fi disponibilă și în SUA, Canada sau Europa

Aplicația va fi disponibilă inițial doar pentru televizoarele Samsung din 2017 și mai noi. La televizoarele anterioare, aplicația nu poate fi găsită în magazinul de descărcare. Samsung este liderul pieței în domeniul televizoarelor, dar nu se știe câți utilizatori au un televizor care este înainte de 2017 și, prin urmare, incompatibil cu aplicația. Utilizatorii Disney+ cu un televizor Samsung mai vechi pot utiliza un Google Chromecast pentru a transmite imagini Disney+ la televizor.

Serviciul de streaming a intrat într-o fază de testare în Olanda de la mijlocul lunii septembrie. Programul beta va expira săptămâna viitoare. Apoi, compania își va lansa oficial serviciul de streaming în Statele Unite, Canada și Olanda. O lansare în Australia și Noua Zeelandă urmează o săptămână mai târziu. Serviciul va fi lansat în Belgia în primele luni ale anului viitor. Disney menționează luna martie 2020 ca cea mai recentă dată de lansare a aplicației în alte țări din Europa.

The Walt Disney Company este una din cele mai mari companii de producție cinematografică din lume. A fost fondată la 16 decembrie 1923 de Walt Disney și fratele său Roy și are sediul în Burbank, California. Este cea mai mare și mai valoroasă companie media din lume.

Serviciul va fi lansat oficial după 12 noiembrie în Olanda și Statele Unite. După lansarea serviciului, aveți acces la aproximativ cinci sute de filme și la mai mult de 7.500 de episoade din diferite seriale. Aceasta include tot felul de noutăți, precum noua serie Star Wars The Mandalorian, dar și filme precum Captain Marvel, Pixar. Compania Disney spune că va lansa peste 25 de seriale proprii și 10 filme noi în primul an.

Un preț de 7 euro pe lună în Europa pentru Dysney+

Serviciul de streaming Disney va costa 6,99 USD pe lună sau 70 USD pe an (5,83 USD / lună) în Statele Unite. În Olanda va costa 6,99 € pe lună și 70 € pe an, acest preț va fi probabil și pentru celelalte țări din Europa.

Aplicația se va lansa în Canada pentru 8,99 dolari canadieni pe lună / 90 C$ pe an. De asemenea în Australia va costa 8,99 dolari australieni pe lună / 90 A$ pe an iar în Noua Zeelandă (9,99 USD pe lună / 100 USD pe an) din 19 noiembrie.

Serviciul va continua să se extindă apoi în Europa, Asia și America Latină începând cu începutul anului viitor și continuând până la sfârșitul anului 2020.