Acasă Stiri Disney+ a confirmat lansarea pe televizoarele inteligente Samsung în UK

Disney+ a confirmat lansarea pe televizoarele inteligente Samsung în UK

Disney+, noul serviciu de streaming de la The Walt Disney Company, va fi disponibil din 24 martie pe televizoarele inteligente Samsung lansate începând cu 2016. Samsung Electronics UK Ltd a confirmat că serviciul Disney+ va fi disponibil pentru descărcare de la magazinul de aplicații sau va fi preinstalat direct pe anumite modele de televizoare.

Noul serviciu de streaming Disney+ de la The Walt Disney Company, va oferi fanilor de toate vârstele un mod nou de a descoperi conținutul de neegalat de la brandurile sale de divertisment cunoscute în toată lumea. Acestea vor include Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, conform NewsSamsung. Disney+ va include și conținut original cum ar fi lungmetraje, seriale, documentare și scurtmetraje în până la o rezoluție de 4K UHD. Aceste programe au fost create exclusiv pentru Disney+, cuprind The Mandalorian, High School Musical și The World după Jeff Goldblum, printre altele.

Disney+ un serviciu de streaming pe bază de abonament

Odată cu lansarea Disney+, consumatorii noștri vor avea parte niveluri uimitoare de culoare și luminozitate în HDR 4K, cu povești iconice de imaginație și inspirație”, a spus Guy Kinnell, vicepreședinte, TV și AV Samsung Electronics UK Ltd. „Televizoarele inteligente Samsung vor face un pas mare pentru a oferi experiențe de divertisment de cea mai înaltă calitate.”

Pentru televizoarele Samsung compatibile cu Bixby, găsirea aplicației Disney+ va fi mai ușoară ca niciodată. Abonați vor putea foarte ușor folosi vocea ca telecomandă pentru a lansat Disney+ sau pentru a căuta programele preferate. Samsung este cel mai mare producător mondial de televizoare în ultimi 14 ani consecutivi.

La fel ca Netflix și Amazon Prime Video, Disney+ este un serviciu de streaming. Acest lucru înseamnă înseamnă că tot conținutul este transmis în telefonul tău prin intermediul web-ului. Astfel, clienții vor putea să întrerupă un program pe televizorul lor inteligent Samsung și vor putea continua să se uite pe smartphone-ul lor, ceea ce înseamnă că nu vor rata emisiunile lor preferat.

Lira sterlină este una dintre cele mai vechi monede în circulație. Lira sterlină este utilizată de mai multe țări ca monedă de rezervă. După dolar, euro și yen este a patra cea mai importantă valută deținută în rezervele globale.

Clienții cu televizoare Samsung compatibile vor putea să se înscrie la o probă gratuită de șapte zile direct pe televizorul lor conectat începând cu data de 24 martie. După această dată vor trebui să plătească 5,99 lire sterline pe lună sau 59,99£ pentru un abonament anual. Dacă un client s-a înscris pentru Disney+ pe un alt dispozitiv, va trebui să se conecteze numai prin contul său.

Disney+ va fi disponibil din partea a doua a anului și în România

Disney+ poate transmite conținut 4K Ultra HD în audio Dolby Vision, HDR10 și Dolby Atmos. Disney+ a fost lansat 12 noiembrie SUA, Canada și Olanda. Apoi a fost lansat în Australia Noua Zeelandă și India. În perioada următoare va ajunge și în Franța, Germania, Italia și Spania.

Disney+ a înregistrat peste 10 milioane de înregistrări în puțin de o zi de la lansare. În mai puțin de trei luni de la lansare, Disney+ a înregistrat 28,6 milioane de abonați. Dysney+ va fi disponibil pe televizoarele Samsung și în Europa de Est pe parcursul acestui an începând din vară. Nu știm data exactă când serviciul de streaming video Disney+ va fi disponibil în România.

Stiri

Cum să activezi funcția Find My Mobile pe telefonul Samsung Galaxy

Dacă se întâmplă să pierzi un telefon sau o tabletă Galaxy, nu te panica! Disponibil online, Samsung Find My Mobile este un...

Seria Galaxy Note 20 posibil mai ieftină decât seria Galaxy Note 10

Este perioada în care zvonurile despre seria Samsung Galaxy Note 20 se intensifică pe zi ce trece. Conform ultimelor zvonuri, noua serie...

Galaxy Z Flip este cel mai bine vândut dispozitiv pliabil din 2020

Samsung a lansat Galaxy Z Flip la începutul acestui an ca al doilea smartphone pliabil după Galaxy Fold. Încă de la lansare...

Avem nevoie de un Galaxy Note 20 Ultra sau de un Note 20 Lite?

Seria Samsung Galaxy Note 20 este pe zi ce trece tot mai aproape, nu mai există cale de întoarcere. Un alt lucru...

Ce diferențe vor fi între Galaxy Watch 3 și Galaxy Watch Active 2?

Peste puțin timp Samsung va lansa un nou smartwatch, Galaxy Watch 3. Este urmașul de drept al ceasului Galaxy Watch, lansat în...

Se pare că Samsung lucrează la un nou tracker de fitness Galaxy Fit

Samsung ar putea lucra la o nouă versiune a unei brățări inteligente pentru fitness, Galaxy Fit. Numărul de model al dispozitivului sugerează...

Galaxy Tab S7 și S7+ aproape de lansare: au apărut noi fotografii

Samsung Galaxy Tab S7 și varianta sa "Plus" se apropie tot mai mult de lansare. Ultimele informații dau ca dată de lansare...