Disney+ a confirmat lansarea pe televizoarele inteligente Samsung în UK

662
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Disney+, noul serviciu de streaming de la The Walt Disney Company, va fi disponibil din 24 martie pe televizoarele inteligente Samsung lansate începând cu 2016. Samsung Electronics UK Ltd a confirmat că serviciul Disney+ va fi disponibil pentru descărcare de la magazinul de aplicații sau va fi preinstalat direct pe anumite modele de televizoare.

Noul serviciu de streaming Disney+ de la The Walt Disney Company, va oferi fanilor de toate vârstele un mod nou de a descoperi conținutul de neegalat de la brandurile sale de divertisment cunoscute în toată lumea. Acestea vor include Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, conform NewsSamsung. Disney+ va include și conținut original cum ar fi lungmetraje, seriale, documentare și scurtmetraje în până la o rezoluție de 4K UHD. Aceste programe au fost create exclusiv pentru Disney+, cuprind The Mandalorian, High School Musical și The World după Jeff Goldblum, printre altele.

Disney+ un serviciu de streaming pe bază de abonament

Odată cu lansarea Disney+, consumatorii noștri vor avea parte niveluri uimitoare de culoare și luminozitate în HDR 4K, cu povești iconice de imaginație și inspirație”, a spus Guy Kinnell, vicepreședinte, TV și AV Samsung Electronics UK Ltd. „Televizoarele inteligente Samsung vor face un pas mare pentru a oferi experiențe de divertisment de cea mai înaltă calitate.”

Pentru televizoarele Samsung compatibile cu Bixby, găsirea aplicației Disney+ va fi mai ușoară ca niciodată. Abonați vor putea foarte ușor folosi vocea ca telecomandă pentru a lansat Disney+ sau pentru a căuta programele preferate. Samsung este cel mai mare producător mondial de televizoare în ultimi 14 ani consecutivi.

La fel ca Netflix și Amazon Prime Video, Disney+ este un serviciu de streaming. Acest lucru înseamnă înseamnă că tot conținutul este transmis în telefonul tău prin intermediul web-ului. Astfel, clienții vor putea să întrerupă un program pe televizorul lor inteligent Samsung și vor putea continua să se uite pe smartphone-ul lor, ceea ce înseamnă că nu vor rata emisiunile lor preferat.

Lira sterlină este una dintre cele mai vechi monede în circulație. Lira sterlină este utilizată de mai multe țări ca monedă de rezervă. După dolar, euro și yen este a patra cea mai importantă valută deținută în rezervele globale.

Clienții cu televizoare Samsung compatibile vor putea să se înscrie la o probă gratuită de șapte zile direct pe televizorul lor conectat începând cu data de 24 martie. După această dată vor trebui să plătească 5,99 lire sterline pe lună sau 59,99£ pentru un abonament anual. Dacă un client s-a înscris pentru Disney+ pe un alt dispozitiv, va trebui să se conecteze numai prin contul său.

Disney+ va fi disponibil din partea a doua a anului și în România

Disney+ poate transmite conținut 4K Ultra HD în audio Dolby Vision, HDR10 și Dolby Atmos. Disney+ a fost lansat 12 noiembrie SUA, Canada și Olanda. Apoi a fost lansat în Australia Noua Zeelandă și India. În perioada următoare va ajunge și în Franța, Germania, Italia și Spania.

Disney+ a înregistrat peste 10 milioane de înregistrări în puțin de o zi de la lansare. În mai puțin de trei luni de la lansare, Disney+ a înregistrat 28,6 milioane de abonați. Dysney+ va fi disponibil pe televizoarele Samsung și în Europa de Est pe parcursul acestui an începând din vară. Nu știm data exactă când serviciul de streaming video Disney+ va fi disponibil în România.