Acasă Stiri Samsung anunță disponibilitatea în România a proiectorului The Premiere

Samsung anunță disponibilitatea în România a proiectorului The Premiere

Cu un ecran variabil, de la 100 la 130 inch (254 – 330,2 centimetri), The Premiere aduce cinema-ul în propria casă. Pe măsură ce confortul propriei case a ajuns să capete o importanță din ce în ce mai mare pentru consumatori, dezvoltarea portofoliului de produse care să răspundă unor nevoi noi este inevitabilă. Televizorul a devenit un hub de divertisment, mijlocul prin care consumatorii se pun la curent cu ultimele știri. Este în același timp un partener de fitness, de gaming, alături de multe alte roluri.

The Premiere este cel mai nou produs Samsung, un videoproiector care oferă imagine la calitate 4K, sunet puternic, un design minimalist, precum și o serie de specificații smart, datorită cărora experiența de vizionare devine una cu adevărat extraordinară. Premiere poate fi amplasat la doar 11,3 cm distanță de perete și proiectează un ecran de până la trei metri.

The Premiere este televizorul care oferă o experiență de vizionare completă. Poate fi folosit într-o mulțime de situații, fiind echipat cu specificațiile care contează cel mai mult pentru utilizatori. Are un design simplu, care se potrivește în orice locuință, calitate înaltă a imaginii indiferent de condițiile de iluminare, sunet imersiv, care are la bază tehnologia Acoustin Beam, precum și funcționalitățile unui televizor smart. La toate acestea se adaugă și ușurința cu care poate fi instalat și utilizat. În acest fel putem spune că am adus experiența de cinema în casele utilizatorilor”. A declarat Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics Samsung Electronics Romania si Bulgaria.

O imagine face cât o mie de cuvinte cu The Premiere

Când vine vorba de calitatea remarcabilă a imaginii oferită de The Premiere, imersiv este adjectivul care o caracterizează. Echipat cu tehnologia de ultimă oră Triple Laser, The Premiere oferă o calitate a imaginii la superlativ. Proiectează detalii autentice și o luminozitate remarcabilă a imaginii, astfel încât utilizatorii au parte de o experiență cinematografică autentică acasă. Pe lângă rezoluția 4K, The Premiere este primul videoproiector certificat HDR10+ din lume.

În ceea ce privește culoarea, RGB Triple Laser al The Premiere folosește elementele fundamentale ale culorii – roșu (R), verde (G) și albastru (B), care oferă tonuri de culoare vibrante. Videoproiectorul acoperă, de asemenea, 106% din BT.2020, un standard care măsoară  lista cromatică reprezentată și stabilește cea mai largă gamă de culori de afișare (147% din gama de culori DCI-P3). Cu o gamă de contrast inovatoare, care atinge 2.800 lumeni, utilizatorii se pot bucura de conţinutul preferat, cu toată lumina de care au nevoie pentru vizionare, pe ambient de noapte, cât şi în timpul zilei.

Sunetul excelent, design compact și experiență smart TV

Ce ar fi calitatea excepțională a imaginii fără un sunet puternic și de impact care să o completeze? Proiectorul este echipat cu un sunet de 4.2 canale cu difuzoare incorporate, fără a fi necesare echipamente de sunet suplimentare. Sunetul surround oferit de The Premiere este dotat cu tehnologia Acoustic Beam, care oferă o experiență cu adevărat imersivă.

Cu un design alb minimalist, margini rotunjite și finisaj estetic plăcut, The Premiere poate deveni elementul central din orice încăpere. Pe lângă design-ul minimalist, The Premiere este compact și discret și poate fi plasat chiar în fața peretelui. Nu necesită instalare complexă și se armonizează cu spațiul în care este amplasat, oferind un plus estetic încăperii.

Proiectorul Samsung oferă utilizatorilor o experiență smart completă, prin accesul la diferite tipuri de conținut, atunci când este conectat la internet. Sunt disponibili toți furnizorii de conținut: Netflix, YouTube și mulți alții.

The Premiere suportă, de asemenea, Tap View, care vă permite să partajați conținutul de pe smartphone pe ecranul videoproiectorului. Atingând cu smartphone-ul în partea laterală a  videoproiectorului redarea conținutului se va face automat.

The Premiere este disponibil în România pe site-ul Samsung în două variante. Samsung The Premiere LSP7T (12.999 lei), cu un ecran 120 inch și LSP9T (24.999 lei), cu un ecran de 130 inch.

Stiri

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...

Samsung Galaxy E02 are pagină de asistență live, lansare iminentă

Samsung este în plină activitate de lansare a noi smartphone-uri. Dar oare când nu este Samsung ocupat cu așa ceva? După lansarea...

Cipul Snapdragon X60 5G pentru iPhone 13 va fi fabricat de Samsung

Cipul Snapdragon X60 5G pentru Apple iPhone 13 va fi realizat de cel mai mare rival al companiei americane - Samsung. Cu...

Galaxy A32 are acum o opțiune 4G, modificări față de varianta 5G

În ianuarie Samsung a dezvăluit cel mai ieftin model 5G, Galaxy A32 5G, care se așteaptă să fie lansat în curând în...