Ce dispozitive Galaxy vor primi caracteristici Galaxy AI din seria S24

257
Dispozitive Galaxy care vor primi caracteristici Galaxy AI din seria Galaxy S24
Sursa foto: samlover.com

Samsung a zguduit industria telefoniei mobile și a tehnologiei cu noul bang numit Galaxy AI. Fără îndoială, Artificial Intelligence (AI) va deveni noul trend pentru toți producătorii de telefoane mobile. Toate cele trei modele, Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra au debutat cu Galaxy AI.

Seria Galaxy S24 este alimentată de Android 14 OS însoțit de interfața Samsung One UI 6.1. Este evident că noul software oferă funcții premium și noi, fiind prima serie de smartphone-uri Galaxy care vine cu mai multe capabilități de inteligență artificială. Dar inevitabil vine întrebarea: câte dintre funcțiile software ale seriei Galaxy S24 vor trece la telefoanele emblematice Galaxy mai vechi?

Deci, răspunsul simplu este că smartphone-urile emblematice Galaxy din 2023 sunt eligibile pentru a primi funcții AI nou-nouțe din gama Galaxy S24. Samsung a confirmat că niciun alt dispozitiv emblematic mai vechi nu va fi eligibil pentru gama de funcții Galaxy AI din seria Galaxy S24.

Toate acestea sunt speculate de publicații cunoscute din domeniu, cum ar fi TechRadar. Potrivit acestora, dispozitivele emblematice Galaxy din 2023 care sunt eligibile includ:

Dispozitive cu ecran mai mare:

De asemenea, se știe că, cu excepția acestor dispozitive emblematice Galaxy, niciunul dintre celelalte dispozitive emblematice nu va primi caracteristici Galaxy AI, nici măcar seria Galaxy S22. Samsung a dezvăluit, de asemenea, că dispozitivele existente vor primi diferite facilități Galaxy AI cu interfața One UI 6.1 pentru camere și media. Acestea vor îmbunătăți funcții precum capacitatea de a crea imagini de 12MP și imagini cu expunere lungă din imaginile în mișcare. Vor primi și funcții de încetinire a videoclipurilor în timp ce le vizionați, prin atingere și menținerea degetului pe ecran. În același timp, potrivit SamLover, aplicațiile de rețele sociale gen Snapchat și Instagram au acum puterea de a folosi camerele din spate în modul o singură fotografie și nu numai.