Milioane de dispozitive Samsung vor primi Galaxy AI în acest an

197
Samsung Galaxy AI 100 million Galaxy
Sursă foto: GSMArena

Seria Galaxy S24, dezvăluită deja de aproape două săptămâni, vine cu Galaxy AI – serviciul AI generativ al Samsung, alimentat de Google Cloud. Samsung a confirmat deja că Galaxy AI va veni la modele mai vechi în primul semestru din 2024. Acum, TM Roh, președintele și șeful Mobile Experience Business la Samsung Electronics, a declarat că Samsung se angajează să aducă Galaxy AI la aproximativ 100 de milioane de dispozitive mobile Galaxy din întreaga lume în acest an.

TM Roh a mai spus pentru ET Telecom că, în ciuda costurilor implicate de dezvoltarea Galaxy AI, funcțiile vor fi fără plată până în 2025. Cu toate acestea, momentan Samsung Electronics nu a decis încă ce se va întâmpla mai târziu, potrivit GSMArena.

Conform analizei noastre, există diverse nevoi pentru AI mobil. Deci, vor exista consumatori care vor fi mulțumiți cu utilizarea gratuită a capabilităților AI. Apoi ar putea exista și clienți care doresc capabilități AI și mai puternice și chiar să plătească pentru ele. Deci, în viitoarea luare a deciziilor, vom lua în considerare toți acești factori”, a spus șeful MX Experience TM Roh.

Galaxy AI se bazează pe moștenirea noastră de inovație și pe înțelegerea profundă a modului în care oamenii își folosesc telefoanele. Suntem încântați să vedem cum utilizatorii noștri din întreaga lume își îmbunătățesc viața de zi cu zi cu Galaxy AI pentru a deschide noi posibilități.” A spus Samsung cu ocazia lansării seriei Galaxy S24.

Stephen Hawking, Bill Gates și Elon Musk și-au exprimat îngrijorarea cu privire la AI. Hawking a spus că „inteligența artificială ar putea însemna sfârșitul rasei umane„. Termenul Artificial Intelligence a fost creat în 1956 de John McCarthy.

Inteligența artificială amplifică aproape fiecare experiență cu Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra. De la activarea comunicării fără bariere cu traduceri inteligente de text și apeluri, până la maximizarea libertății creative cu ProVisual Engine de la Galaxy. Noul standard de căutare adus de Galaxy AI care va schimba modul în care utilizatorii Galaxy descoperă lumea din jurul lor.

Cu seria Galaxy S24, indiferent dacă rulează pe Exynos 2400 de la Samsung sau pe Snapdragon 8 Gen 3, veți putea încerca multe caracteristici pe dispozitivul dvs. Unele dintre ele pot rula fără conexiune la internet. Iată toate caracteristicile Galaxy AI care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți experiența generală cu seria Galaxy S24:

  • Live Translate. Oferă traduceri audio și text bidirecționale în timp real la apeluri. De asemenea, traduce conversațiile în timp real pe ecran divizat, astfel încât să poți vorbi cu cineva în persoană și să vă înțelegeți. Mai mult, cu AI de pe dispozitiv înseamnă că toate conversațiile sunt complet private, fără conexiune la internet necesară.
  • Chat Assist. Este versiunea text a Live Translate și este conceput pentru a ajuta utilizatorii să converseze în până la 13 limbi, lucrând în multe aplicații de comunicare și rețele sociale. Veți putea să ajustați nivelul de formalitate și să vă remediați gramatica și ortografia cu această funcție.
  • Transcript Assist. Generează o transcriere instantanee pentru orice notă vocală – completă cu etichete pentru difuzor – și vine și cu o interfață de traducător.
  • Circle to Search – Cerc pentru a căuta. Permite utilizatorilor să caute orice pe ecran, pur și simplu încercuind, evidențiind, atingând sau mâzgălind o imagine sau un cuvânt.
  • Note Assist. Este de natură mai generativă, ajutând utilizatorii aplicației Samsung Notes să rezume documente și să creeze șabloane.
  • Edit Suggestion. Este pentru funcțiile camerei Galaxy AI și face exact ceea ce sugerează numele.