Acasă Stiri Dispozitivele Samsung Gear nu vor mai fi compatibile cu seria Galaxy S21

Dispozitivele Samsung Gear nu vor mai fi compatibile cu seria Galaxy S21

În luna ianuarie 2021 Samsung va lansa viitoarea sa serie emblematică Galaxy S21. Conform ultimelor informații noile smartphone-uri nu vor funcționa cu mai multe dintre vechile smartwatch-uri și trackere de fitness Samsung Gear. Dispozitivele Samsung Gear precum Gear Fit și Gear S nu vor fi compatibile nici cu alte telefoane noi Samsung, cum ar fi Galaxy A32 și Galaxy A52.

Lista completă include pe Samsung Gear, Gear 2, Gear 2 Neo, Gear S și Samsung Gear Fit. Aceste dispozitive Samsung Gear vor continua să funcționeze cu smartphone-urile Samsung lansate până în prezent, inclusiv seria Galaxy S20. Dispozitivele enumerate mai sus au fost lansate între 2013 și 2014, ceea ce le face vechi de cel puțin 6 ani, așa că este de înțeles de ce Samsung își încheie asistența anul viitor.

Samsung Gear S2 și Samsung Gear S3 nu sunt menționate. Prin urmare, presupunem că acestea vor fi în continuare susținute pentru moment.

Dispozitivele Samsung Gear incompatibile cu telefoanele Samsung din 2021

Inițial Samsung și-a lansat smartwatch-urile și trackerele de fitness cu numele de marcă Gear. Primul ceas inteligent a fost Galaxy Gear iar primul tracker de fitness Gear Fit, conform Galaxy Club. Cel mai probabila după atâția ani aceste dispozitive Samsung Gear au atins și ele o limită în privința actualizărilor. Cei care au articole portabile mai vechi din seria Gear Samsung nu le vor putea folosi cu Galaxy S21.

Samsung nu mai folosește numele de marcă Gear pentru portabile, inclusiv căști. Gigantul tech a trecut de câțiva ani portabilele sub umbrela Galaxy, pentru a se potrivi cu smartphone-urile. Acum avem linia de articole portabile precum Galaxy Watch, Galaxy Fit și Galaxy Buds.

Gear este un termen din limba engleză care denumește o roată dințată sau mai multe, un mecanism format din mai multe roți dințate care în funcționare produce o direcție de deplasare, o viteză relativă. Aici cu referire la mecanismele unui ceas.

Se așteaptă ca Samsung să lanseze seria Galaxy S21 în ianuarie. Noile smartphone-uri Galaxy S21 și altele lansate începând cu 2021 nu vor funcționa cu dispozitivele Samsung Gear. Aceste dispozitive vor avea în continuare suport pe telefoanele Samsung mai vechi, dar nu pe cele din 2021.

Aceste dispozitive Samsung Gear nu vor funcționa nici cu alte telefoane Samsung care vor fi lansate anul viitor. Sigur sunt incluse aici și Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 2, pe lângă telefoanele mai accesibile, cum ar fi Galaxy A32, Galaxy A52 sau Galaxy A72.

Mai precis, este vorba despre următoarele dispozitive Samsung Gear:

  • Samsung Gear 1
  • Samsung Gear 2
  • Samsung Gear 2 Neo
  • Samsung Gear S
  • Samsung Gear Fit

Prin intermediul unei notificări din aplicația Samsung Members, compania a anunțat că aceste dispozitive Gear mai vechi vor fi incompatibile cu telefoanele care vor apărea în 2021.

Stiri

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...

Tableta Galaxy Tab S7+ 5G primește patch-ul de securitate din septembrie

Cea mai recentă și cea mai mare tabletă high-end Samsung a primit un nou patch de securitate. Tableta Galaxy Tab S7+ 5G...

Samsung Galaxy A73 va primi o cameră de 108 megapixeli

Acum, cu cât ne apropiem de sfârșitul anului, apar tot mai multe detalii despre seria Galaxy A 2022. Am scris recent că...

Samsung Galaxy Tab A8 (2021) – randări și specificații cheie dezvăluite

Tableta Samsung Galaxy Tab A8 (2021) va urma modelului Galaxy Tab A7 și se așteaptă să fie lansată în curând. Acum am...