Doar modelele Galaxy Note 10 5G se vor vinde în Coreea de Sud

970

Samsung Electronics își propune să lanseze seria Galaxy Note 10 în Coreea de Sud la sfârșitul lunii august. Seria Galaxy Note va avea parte de un eveniment de lansare și pe piața din Coreea de Sud. Dar, informațiile din zonă, via KoreaTimes, precizează că este posibil ca doar variantele Samsung Galaxy Note 10 5G să fie vândute în Coreea de Sud.

Seria Galaxy Note 10 va fi lansată la 7 august la Barclays Center din New York. Va fi un eveniment special organizat de Samsung pentru lansarea seriei Note 10. Samsung intenționează să accepte precomenzi pentru Note 10 cu două zile mai târziu, pe 9 august. Lansarea pe piața internă din Coreea de Sud va avea loc pe 23 august, potrivit operatorilor de telefonie mobilă locali.

Seria Galaxy Note 10 fără Bixby și jack-ul de 3,5 mm

Seria Note 10, se știe deja, va fi lansată în două variante, cu un display de 6,3 inch și unul de 6,7 inch. Modelul mai mare se va numi Galaxy S10+. O diferență între seria Note 10 și modelele anterioare high-end este că Note 10 nu va avea o mufă de căști de 3,5 milimetri. Se pare că Samsung urmează trendul de pe piață, chiar și iPhone-ul Apple vine fără acest jack audio de 3,5 mm.

O altă noutate este lipsa butonului dedicat asistentului inteligent Bixby pe Galaxy Note 10. Acest buton dedicat lui Bixby este amplasat pe partea laterală stângă, butonul mai mic, la smartphone-urile premium Samsung precum Galaxy S9 și Galaxy Note 9.

Coreea de Sud are ca limbă oficială coreeana. Este o limbă izolată, adică nu este înrudită genealogic cu nicio altă limbă. Coreea de Sud este considerată una dintre societățile cele mai omogene din punct de vedere etnic din lume. Etnicii coreeni reprezentând aproximativ 96% din populația totală.

După cum se știe, la fel ca seria Galaxy S10 și Galaxy Note 10  va adopta afișajul Infinity-O. Acest afișaj are o gaură în ecran, poziționată central pentru camera foto frontală. Seria Note 10 va veni în versiuni de 4G și 5G. Conform informațiilor doar versiunile Note 10 5G vor fi vândute în Coreea de Sud. Este vorba despre ambele modele de 5G și cel mic și cel mare. Prețul pentru modelul mai mic este așteptat să fie între 1,2 milioane won (aproximativ 1.020 de dolari) și 1,4 milioane won. În general prețurile telefoanelor Samsung în Coreea de sud sunt puțin mai mici decât pe celelalte piețe.

Samsung a spus că „nu poate confirma data de lansare pentru Galaxy Note 10 în Coreea de Sud și dacă va vinde doar versiunile 5G aici”.