Dock-ul lui Galaxy Z Fold 4 poate ajunge la Fold-urile mai vechi cu One UI 4.1.1

218
Dock lui Galaxy Z Fold 4 poate ajunge la Fold mai vechi
Sursa foto: phonearena.com

Una dintre caracteristicile ale noului Galaxy Z Fold 4 este dock-ul său multitasking. Din fericire pentru utilizatorii de Fold-uri precedente acest dock, o caracteristică exclusivă momentan la Fold 4, va ajunge și la ei cu o actualizare de software. Cel puțin asta crede insiderul @TheGalox_  și acest lucru este cu siguranță logic.

D, credem și noi că Samsung ar putea aduce noua caracteristică la pliabilele sale mai vechi. Ca o reamintire, Galaxy Z Fold 4 are acum un dock persistent și personalizabil în partea de jos a interfeței. Această bară de jos găzduiește toate aplicațiile și combinațiile de aplicații recente, făcându-le ușor accesibile de pe orice ecran, chiar și din aplicația pentru cameră. Acesta este un avantaj imens pentru productivitate.

Dock-ul multitasking a lui Galaxy Z Fold 4 poate ajunge și pe Fold-urile mai vechi

În primul rând dock-ul folosește foarte bine tot spațiul suplimentar care cuprinde afișajul mare al lui Galaxy Z Fold 4. Împreună cu un S Pen-ul, acest element UX simplu, dar eficient, face din cel mai recent dispozitiv pliabil Samsung o alternativă respectabilă pentru tabletă.

Se pare că Samsung va duce dock-ul la Fold-urile mai vechi, adică Fold 3 și Galaxy Z Fold 2. Cel mai probabil viitoarea actualizare a software-ului la Samsung One UI 4.1.1. care se va baza pe Android 12L va face acest lucru. Andriod 12 este un „omagiu software” al Google pentru telefoanele pliabile, tabletele și dispozitivele cu sistemul de operare Chrome. Android 12L pune accent pe interfața telefoanelor pliabile și în general a telefoanelor cu ecrane mari. În ceea ce privește momentul în care actualizarea va ajunge dispozitivele respective, potrivit PhoneArena, este „mai târziu în acest an”. În acest moment nu avem nicio cronologie specifică sau o dată exactă.

PhoneArena este un site fondat în 2001 și are sediul la Varna, Bulgaria. Este unul din cele mai mari site-uri web dedicate telefoanelor mobile. PhoneArena are o bază de date cu specificații despre mai mult de 6.000 de telefoane și tablete.

Asta înseamnă că Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Fold 2 vor primi și sistemul de operare Android 12L. Nu credem că acest lucru se va întâmpla cu originalul Galaxy Fold. Dock-ul multitasking este o caracteristică Samsung personalizată care nu depinde cu adevărat de Android 12L și ar putea fi cu ușurință implementat în modelele mai vechi. Nu suntem cu siguri, dar, în orice caz, proprietarii de Z Fold 3 și Z Fold 2 vor primi o experiență îmbunătățită de utilizator cu actualizarea viitoare.