Două încărcătoare wireless noi, pentru Galaxy Watch 2 și Note 10

969
Sursa Foto: GalaxyClub.nl

Două noi încărcătoare Samsung vor fi lansat aproape în același timp. Unul este pentru Samsung Galaxy Note 10 și unul pentru Samsung Galaxy Watch 2. Un încărcător wireless cu numărul de model EP-OR825 este pentru Galaxy Watch 2 iar încărcătorul cu numărul de model EP-N5200 pentru Samsung Galaxy Note 10.

Recent FCC – Federal Communications Commission a testat și aprobat încărcătorul EP-OR825. Acesta este încărcătorul care aparține unui smartwatch cu numărul de model SM-R820 / 825. În plus, documentația comisiei americane FCC menționează în mod explicit că acesta este încărcătorul pentru „Renaissance” – numele de cod intern Samsung pentru Galaxy Watch 2. Știam că trebuie să apară și un Galaxy Watch 2, am scris nu de mult pe iLove Samsung, dar multe lucruri nu sunt încă cunoscute despre acest smartwatch. Încărcătorul pentru Galaxy Note 10 nu a apărut la FCC.

EP-N5200 un încărcător wireless pentru Galaxy Note 10

Mai mult decât atât, aflăm că un nou suport de încărcare fără fir pentru telefoanele Samsung este în stadiu avansat de fabricație. Momentan acesta este cunoscut după numărul de model EP-N5200. Ne așteptăm ca acesta să fie destinat lui Galaxy Note 10 și să-și facă debutul concomitent cu el, posibil ceva mai repede sau puțin mai târziu.

Standul de încărcare wireless SM-N5200 este succesorul modelului EP-N5100, conform GalaxyClub. Din informațiile noastre știm că este un încărcător fără fir cu o capacitate maximă de încărcare rapidă de 20 de wați. Dar, nu putem garanta pentru corectitudinea acestei informații.

GalaxyClub este un site independent din Olanda, scris de profesioniști din domeniul telefoniei mobile. Publică informații de ultimă oră despre telefoanele și tabletele Samsung. Este un site web serios și bine informat, un instrument de comparare a caracteristicilor și prețurilor telefoanelor și tabletelor Galaxy.

Este posibil ca EP-N5200 să nu fie neapărat încărcătorul wireless destinat lui Galaxy Note 10. Chiar dacă va ajunge în magazine în aceeași perioadă cu Galaxy Note 10, pentru acesta ne așteptam la un încărcător cu putere mai mare. La urma urmei, Samsung lansează întotdeauna diverse tipuri de încărcătoare mai mult sau mai puțin împreună cu un nou smartphone de top. EP-N5100 a apărut pe piață în același timp cu Galaxy S9, de exemplu. În prezent nu știm prețul produsului EP-N5200.

Galaxy Watch 2 cu variante Wi-Fi / Bluetooth și LTE, posibil și 5G

Revenind la Samsung Galaxy Watch 2 se știa că Samsung lucrează la un nou smartwatch. Galaxy Watch 2 va avea numerele de model SM-R820 și SM-R830 pentru variantele Wi-Fi / Bluetooth iar numerele de model SM-R825 și SM-R835 sunt pentru variantele LTE. Nu este disponibilă informația dacă viitorul smartwatch va avea sau nu, celebra ramă rotativă de navigare prin meniuri de la Samsung. Sunt zvonuri că Samsung ar putea lansa o variantă de Galaxy Watch 2 cu 5G, destinată SUA.

Nu putem spune când va fi lansat noul smartwatch de către Samsung. Poate în același timp cu Galaxy Note 10 la New York. De obicei gigantul tech a lansat un astfel de smartwatch la IFA Berlin în august/septembrie. Anul acesta IFA Berlin va avea loc între 6 și 11 septembrie.