Alte două smartphone-uri Galaxy M vor veni în Q4 2020

636
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Văzând că Samsung a lansat deja pe Galaxy M51, ați crede că acesta încheie portofoliul său entry-level din 2020. Nu este așa. Samsung nu a terminat cu seria Galaxy M pentru acest an și asta în ciuda anulării lui Galaxy M41, care este confirmată deja. Samsung lucrează acum la alte două smartphone-uri Galaxy M. Ambele vor ajunge pe piață în al patrulea trimestru al acestui an.

Dispozitivele în cauză poartă numerele de model SM-M425F și SM-M127F. Ceea ce indică faptul că Samsung ar putea comercializa duoul drept Galaxy M42 și respectiv Galaxy M12. Alternativ, acesta din urmă s-ar putea lansa și ca Galaxy M12s. Această ipoteză se bazează în primul rând pe Galaxy M10s (SM-M107F), care a debutat exact acum un an. În luna mai, Samsung a continuat cu Galaxy M11.

Samsung dezvoltă firmware-ul pentru Galaxy M42 și Galaxy M12

Conform AndroidHeadlines, compania dezvoltă deja firmware atât pentru SM-M425F, cât și pentru SM-M127F. Și toate indiciile converg spre o lansare la sfârșitul anului 2020. În plus, se spune că Galaxy M42 împachetează o cameră principală de 64MP. Ar trebuia să aibă 128 GB de stocare flash extensibilă și capabilități dual-SIM. Este posibilă o lansare inițială în India.

India este a doua piață de smartphone-uri din lume, unde Samsung a pierdut puțin teren în fața producătorilor chinezi în ultimii ani. Având în vedere sentimentul anti-China în creștere din India, Samsung a lansat câteva telefoane Galaxy cu prețuri mai agresive. Așteptăm ca aceste două viitoare smartphone-uri să meargă pe aceeași linie în privința prețurilor. Cel puțin până acum specificațiile și prețul sunt înconjurate de un mister aproape total, ca în romanele scriitoarei Agatha Christie.

Conform Guinness Book of Records, Agatha Christie – Agatha Mary Clarissa Miller, este cel mai bine vândut romancier din toate timpurile. „De la Lucreția Borgia încoace sunt singura femeie care a ucis mai mulți oameni; cu mașina de scris”.

Portofoliul Samsung a fost afectat de instabilitatea economică globală, în urma crizei COVID-19, pe care ne-a adus-o 2020. Ca o reamintire, noul smartphone Samsung Galaxy M51 ar fi trebuit să se lanseze cu trei luni înainte. Pe vremea aceea, Galaxy M41 a fost planificat pentru lansare. În cele din urmă, Samsung a decis probabil ce model să lanseze în funcție de cât timp a trecut de la ultima actualizare a unei anumite serii. Samsung a lansat Galaxy M40 de un an, dar nu a existat niciun Galaxy M50 în 2019.