Acasă Stiri Dual-camera "inevitabilă" pe Galaxy Note 8, probabil cu zoom optic 3X

Dual-camera „inevitabilă” pe Galaxy Note 8, probabil cu zoom optic 3X

Samsung Galaxy Note 8 va fi aproape sigur cu un set de dispozitive cu două camere, potrivit ultimei știri venite din Coreea de Sud. The Korea Herald, citează un analist din domeniul telefoniei mobile de la  Daishin Securities, Park Kang-ho care a prezis că o revizie a camerei este totuși „inevitabilă” pentru telefonul Samsung de ultimă generație.

Deși Samsung nu a anunțat oficial adoptarea camerelor duble (pentru Galaxy S8), este inevitabilă prezentarea camerelor duble de luat vederi la smartphone-urile viitoare„, a declarat Park

El ia în considerare modul în care configurația avansată a camerei fotografice, cu dual-camera, câștigă tot mai mult teren la nivel mondial.

După cum probabil știți, se zvonea foarte mult că Samsung Galaxy S8 / S8+ ar fi primele telefoane Samsung care vor veni cu o pereche de senzori în spate, dar gigantul tech a renunțat la idee în ultimul moment, probabil datorită costurilor în creștere sau problemelor de producție.

Telefoanele cu cameră dublă se referă la telefoane inteligente care au două camere în spate, capturând mai multe detalii și făcând obiectul și fundalul mai clare în comparație cu un telefon cu o singură cameră.

Majoritatea complicațiilor de mai sus sunt pe cale de rezolvare de către Samsung, chiar înainte de a începe să producă Galaxy Note 8, iar unii observatori din industrie fac chiar aprecieri foarte bune despre capacitățile camerelor.

Camerele digitale ale lui Samsung Note 8 vor include un senzor de 12 MP cu un obiectiv cu unghi larg, care va funcționa în tandem cu o combinație de lentile de 13 MP / teleobiectiv, iar acesta din urmă are un zoom optic de 3X.

Aparent, Samsung Electro-Mechanics, una dintre filialele proprii ale colosului sud-coreean, a făcut o afacere bună prin vânzarea de module cu cameră duală către producătorii chinezi de telefoane Oppo, Vivo și Xiaomi.

Statisticile arată că cele mai bine vândute smartphone-uri premium din China în cursul trimestrului I al anului 2017 au fost, de fapt, telefoanele dual-camera, inclusiv iPhone 7, Huawei Mate 9, Mate 9 Pro și Vivo Xplay 6.

Toate acestea semnalează faptul că această caracteristică este la mare căutare în acest moment pe piața telefoniei mobile.

Techno Systems Research din Tokyo estimează că, până în 2020, proporția telefoanelor cu cameră dublă va crește la 34% (sau cu 600 de milioane de unități mai mult) pe piața mondială a smartphone-urilor, ceea ce reprezintă o creștere masivă față de cota actuală de 5% deținută de aceste dispozitive.

 Techno Systems Research Co, Ltd. (TSR), este o companie de cercetare de marketing din Tokyo, Japonia, înființată în 1971. TSR oferă date de piață, analiză și perspectivă de piață, cercetarea de piață a bunurilor generale și de consum. Furnizează informații pentru a ajuta clientul să ia decizii în cunoștință de cauză. Analiștii TSR acoperă toată piața mondială și cercetează directă piața țintă pentru foarte mulți clienți. 

Stiri

Galaxy S20 FE lansat: funcțiile preferate de fani la un preț accesibil

Samsung a lansat astăzi Galaxy S20 Fan Edition (FE), cel mai nou membru al seriei Galaxy S20. Galaxy S20 FE este un...

Mark Zuckerberg este un mare fan al smartphone-urilor Samsung

Samsung și Facebook sunt parteneri pe diverse proiecte de mult timp. Setul cu cască Samsung Gear VR a folosit tehnologia Oculus Facebook...

Samsung a anulat oficial conferința anuală pentru dezvoltatori SDC 2020

Samsung și-a anulat oficial conferința anuală pentru dezvoltatori SDC 2020 pentru a preveni răspândirea pandemiei COVID-19. Știrea a cam circulat în șoaptă...

Samsung Pay în teste în Germania, lansarea este tot mai aproape

Plata fără numerar devine tot mai populară peste tot în lume. Google Pay, Apple Pay și serviciul Samsung Pay sunt cele mai...

Dispozitivul de asistență Samsung GEMS certificat pentru siguranță sporită

Samsung a anunțat că dispozitivul său GEMS Hip este primul dispozitiv din Coreea care a primit certificarea ISO 13482. Este o certificare...

Samsung lansează noul Soundbar Atmos Premium cu 9.1.4 canale

Samsung Electronics și-a lansat noua linie de bare de sunet din seria Q 2020 în luna iunie acest an. Acum noile modele...

Jocuri populare pentru Samsung Galaxy Watch și Galaxy Watch 3

Galaxy Watch și Galaxy Watch 3 au multe funcții impresionante și sunt printre cele mai bune smartwatch-uri disponibile pe piață. Galaxy Watch...