Acasă Stiri Cât de mare este durata de viață a bateriei lui Galaxy Watch?

Cât de mare este durata de viață a bateriei lui Galaxy Watch?

Noul Samsung Galaxy Watch este unul dintre puținele smartwatch-uri apărute recent pe piața mondială. Nu este cu mult diferit de Samsung Gear S3 sau Gear Sport dar, are destule avantaje față de Apple Watch 3 și Watch 4. Chiar dacă a ajuns recent pe piață, Galaxy Watch câștigă tot mai mult teren și simpatie în rândul utilizatorilor.

Unul dintre cele mai importante puncte în vânzarea smartwatch-ului este durata extraordinară de viață a bateriei. Samsung a trecut în cartea tehnică o durată de viață a bateriei de peste 80 de ore (modelul de 46mm), în utilizare normală într-o singură încărcare, cu toate acestea, durata exactă de funcționare mai depinde în mod evident de diverși factori din lumea reală.

Deci, cât de precisă este afirmația companiei Samsung despre durata de viață a bateriei ceasului? Pe forumul site-ului AndroidCentral, preluat de IotGadgets, au apărut tot felul de discuții privind durata de viață a bateriei lui Galaxy Watch. Vă prezentăm câteva dintre aceste opinii de la cei care au aceste ceasuri. Nu știm dacă este cea mai relevantă sursă pentru a vedea cât durează bateria de pe Galaxy Watch. Nu stim dacă aceștea au avut o experiență anterioară cu alte modele de smartwatch-uri aflate pe piață.

Samsung Galaxy Watch, durată mare de viață a bateriei.

Dacă feedback-urile de la unii dintre primii utilizatori ai Galaxy Watch sunt crezute, atunci afirmața Samsung privind durata de viață a bateriei lui Galaxy Watch este adevărată. Majoritatea utilizatorilor par să fie foarte mulțumiți cu durata de viață a bateriei ceasului. Un utilizator pe nume „Jeepentj”, care deține un Galaxy Watch LTE de 46 mm, spune că ceasul rulează peste două zile și jumătate cu AOD (Always-On Display) dintr-o singură încărcare.

Am versiunea de 46mm cu LTE și păstrez AOD în permanență pe ecran. Am mai mult de 2,5 zile între încărcări. Cred că voi ajunge la peste trei, când nu mai butonez atâta. Ceasul este nou și trebuie să învăț să îl folosesc„.

Android Central este un site web care oferă știri, recenzii, sfaturi, forumuri și multe altele legate de dispozitive Android. Android Central a fost fondat în 2008 și are sediul în Florida, SUA. Are peste 35.500.000 de vizitatori lunar. O echipă de profesioniști și experți în tehnologie vă țin la curent cu ultimele noutăți din domeniul Android. Un site de mare încredere.

Cei mai mulți utilizatori ai smartwatch-ului sunt mulțumiți.

Un alt utilizator „Enthuz”, care deține același ceas, spune: „Wow, al mea nu este rău deloc. Obțin peste 2 zile durată de viață a bateriei. Voi începe să tai din caracteristici după ce aflu de care dintre ele nu am nevoie permanent.

Proprietarii versiunii Bluetooth a ceasului sunt de asemenea mulțumiți de durata de viață a bateriei. „Vtgant” spune: „Am fost pe ceasul meu timp de 3 zile și 7 ore. Am folosit ceasul zilnic avînd toate notificările activate și încă mai rămân cu 25% energie în baterie„.

După o zi de lucru de opt ore plus navetă, vin acasă cu o încărcare a bateriei de 84%, sau 78% dacă am AOD. Am versiunea LTE, dar nu folosesc LTE în timpul zilei de lucru„, spune „Arunma”.

Aproape de 4 zile pe versiunea mea de 46mm Bluetooth cu o utilizare moderată până la intensă„, spune „Nacho1545” confirmând parcă cele de mai sus.

Alți utilizatori de Galaxy Watch sunt mai puțin mulțumiți.

Cu toate acestea, nu toată lumea pare la fel de mulțumită de viața bateriei ceasului. „Am versiunea Bluetooth de 42 mm. Astăzi a fost o zi de 13 ore intense și am mai avut seara în jur de 60%. În nici un fel acest ceas nu va merge 2 zile cu o încărcare„, spune „Mike1117”.

Nu e singurul. „Wolfpack_Lamb” spune: „Versiunea Bluetooth de 46mm merge 2 zile înainte de a avea nevoie de o reîncărcare, dar asta nu e tot. Aș spune că utilizarea a fost moderată în ambele zile. Nu durează chiar atât timp cât speram.

Un alt utilizator îl susține, „Craig Cozze”, care spune: „Nu am idee cum Samsung a dat 4-5 zile de viață a bateriei. Am varianta de 46mm cu Bluetooth și durează o zi și jumătate„.

Este destul de ciudat ca același ceas să se comporte diferit pentru utilizatori diferiți. Au fost persoane care au sugerat că o resetare a companiei Samsung ar rezolva problema. Unii utilizatori au sugerat, de asemenea, că ceasurile ar putea fi defecte, iar schimbarea acestora ar fi cea mai bună opțiune.

Cu toate acestea, Samsung Galaxy Watch câștigă tot mai multe inimi. Toate recenziile făcute acestui smartwatch de diferite reviste și specialiști din domeniu au ajuns la aceeași concluzie: Este un ceas extraordinar, cu o durată de viață a bateriei cea mai bună de pe piață.

Stiri

Aplicația Google se blochează pe telefonul Galaxy? Iată rezolvarea!

Mulți utilizatori de smartphone-uri Android se plâng că aplicația Google de pe dispozitivul lor se blochează după cea mai recentă actualizare. Și...

Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021

Samsung a anunțat că gama de monitorizare Odyssey 2021 va fi disponibilă la nivel global începând cu 21 iunie 2021. Noua gamă...

Procesorul Samsung Exynos cu grafică AMD RDNA 2 va fi anunțat în iulie

Știm că Samsung lucrează la proiectul unui procesor cu grafică AMD RDNA 2 și acum sunt informații că este în lucru. GPU...

Samsung a început să lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Google a prezentat prima versiune beta a Android 12 în luna mai în timpul conferinței Google I / O. Recent gigantul de...

Opțiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Până în prezent, nu existau dovezi concrete despre un model Samsung Galaxy Z Fold 3 cu 512GB stocare. Majoritatea informaților spuneau că...

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități „uluitoare”

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități foarte mari înainte de lansarea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu UDC și senzor de amprente in-display

În august Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea smartphone-urilor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3....