Dynamic Lock de la Note 10 la Galaxy S10, ce este este această funcție?

2704
Sursa Foto: SamMobile.com

Unul dintre modurile în care vă puteți personaliza experiența pe Galaxy Note 10 este setând un ecran de blocare dinamică. Aceasta este o caracteristică venită de la Galaxy Note 10. Dynamic Lock screen și-a croit drum spre Samsung Galaxy S10 cu cea mai recentă actualizare software. Rețineți că lansarea actualizării a început zilele trecute dar este limitată în prezent. Actualizarea, despre care am scris recent și ce aduce, se va extinde treptat la utilizatori seriei Galaxy S10 de pe toate piețele.

Indiferent de telefonul emblematic Galaxy S10 pe care îl folosiți aici puteți afla tot ce trebuie să știți despre Dynamic Lock screen. Un ecran de blocare dinamică este format dintr-o serie de imagini de fundal fixe organizate în diferite categorii. Până în prezent, există cinci dintre ele, inclusiv peisaje, viață, mâncare, animale de companie și artă. Puteți seta o singură categorie la un moment dat și o nouă imagine va fi afișată pe ecranul de blocare de fiecare dată când activați telefonul.

Cum setați un ecran de blocare dinamică – Dynamic Lock

Există două moduri de a seta un ecran de blocare dinamică. O metodă este să fixați ecranul de start, să atingeți Wallpaper, apoi să atingeți Dynamic Lock și să selectați o categorie. În mod alternativ, puteți deschide aplicația Setări, atingeți Blocați  apoi accesați Dynamic Lock screen și selectați o categorie.

După cum am menționat anterior, ecranul Dynamic Lock va prezenta un fundal diferit de fiecare dată când treziți telefonul. Ca o caracteristică bonus, puteți glisa la stânga sau la dreapta pe ecranul de blocare pentru a comuta între imagini de fundal sau a răsfoi setul de imagini actuale. Fiecare set de imagini va fi reîmprospătat de Samsung cu imagini de fundal noi la fiecare două săptămâni.

Samsung C & T Corporation a construit Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, măsoară 828 m. Costurile totale au fost de peste 1,4 miliarde de dolari. Lifturile care deservesc etajele superioare au o viteză de 64 km/h sau 18 m/secundă. Construcția a început la 6 ianuarie 2004 și clădirea a fost deschisă oficial pe 4 ianuarie 2010.

Sperăm că Samsung va adăuga mai multe categorii în viitor la Dynamic Lock screen. Ecranul de blocare dinamică oferă o modalitate fără efort de a vă păstra experiența actuală în flagship-urile Galaxy Note 10 și seria Galaxy S10. Specificăm că ecranul de blocare dinamică este disponibil pe Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 Galaxy S10+ și Samsung Galaxy S10 5G. S-ar putea să vreți apăsați butonul de pornire de mai multe ori, doar pentru a vedea ce imagine vă așteptă în continuare.