Start la cea mai mare competiție de E-sports: Samsung Odyssey League

723
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung dă startul celei mai mari competiții de E-sports desfășurate de companie la nivel global – Samsung Odyssey League. Competiția se va desfășura începând cu 14 Septembrie 2020. Aceasta este valabilă în 12 regiuni din Europa și oricine este bine venit să participe! Și din România se pot înscrie participanți.

De ce Odyssey League? Pentru că accentul se pune pe seriile de monitoare de jocuri Samsung Odyssey G9 / G7, cele mai bune monitoare de gaming din lume. Monitoarele au o curbură a ecranului de 1000R, care le face ideale pentru toate competițiile de E-sports cunoscute. Această competiție globală este organizată de Samsung în parteneriat cu PUBG. Competiția reprezintă o adevărată oportunitate pentru toți împătimiții de jocuri video, care pot contribui astfel, la dezvoltarea industriei E-sports în România.

Premii în valoare de 25.000€ la Samsung Odyssey League!

PUBG este un adevărat fenomen în masă pentru toți pasionații de jocuri online pe mobil sau PC. Recordul atins de PlayerUnknown’s Battleground (PUBG) este de 3.236.027 utilizatori simultani, la jumătatea lunii ianuarie, depășind detașat competitori precum Dota 2 sau Counter-Strike: Global Offensive, unele dintre cele mai bine cotate jocuri de pe piață.

Premiile sunt în valoare totală de 25.000 de euro și vor putea fi revendicate doar ajungând pe primul loc în clasamentul campionatului de PUBG desfășurat în cadrul competiției Samsung Odyssey League. Cei interesați se pot pre-înregistra pentru a fi printre primii care pot afla toate informațiile necesare, accesând: https://www.samsung.com/ro/odysseyleague/

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) este un joc online multiplayer de battle royale dezvoltat și publicat de PUBG Corporation, o filială a companiei sud-coreene Bluehole. Battlegrounds este unul dintre cele mai bine vândute și mai jucate jocuri video din toate timpurile.

Jocul Battlegrounds s-a vândut în peste 70 de milioane de exemplare până în 2020, PUBG Mobile fiind descărcat de peste 600 de milioane de ori. Jocul a fost interzis în unele țări pentru că ar fi dăunător și prea captivant pentru jucătorii mai tineri.

Odyssey G9 și G7 certificate „Eye Comfort”

Monitoarele de jocuri Samsung Odyssey G9 și G7 au fost lansate la CES 2020 Las Vegas și sunt disponibile la nivel global. Hyesung Ha, vicepreședinte Business Display la Samsung Electronics a declarat. „Monitorul Odyssey G9 duce jocurile imersive la nivelul următor, oferind oricărui jucător un avantaj garantat”. G9 de 49 de inch este primul monitor de jocuri Dual Quad High-Definition (DQHD; rezoluție 5120 × 1440). Ecranul are o luminozitate maximă de 1000 cd/m². Odyssey G9 oferă un timp de răspuns de 1ms, o rată de reîmprospătare 240Hz și o calitate a imaginii incredibilă. Ambele monitoare sunt certificate „Eye Comfort” de către TÜV Rheinland.

Portalul de înscrieri propriu-zis este momentan inactiv, dar va fi valabil începând cu 14 septembrie 2020. Atunci fiecare își poate înscrie echipa cu care dorește să participe. De menționat un aspect foarte important! Etapa de Calificări Naționale pentru România se va desfășura în data de 28.09.2020! Deci cei interesați să participe vor avea la dispoziție o săptămână pentru a-și rezerva locul în competiția globală Samsung Odyssey League. Succes!