Monitorul curbat Samsung Odyssey G9 este disponibil la nivel global

944
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics, lider pe piața monitoarelor de gaming, conform IDC Worldwide Trimestrial Gaming Tracker, a anunțat lansarea globală a monitorului curbat de gaming de ultimă generație, Odyssey G9. Dezvăluit la CES 2020 Las Vegas, Odyssey G9 se alătură monitorului G7 lansat recent în cadrul gamei Odyssey. Noile modele au reinventat complet experiența de gaming. Înglobează elemente cheie pentru o experiență de gaming superioară: curbură confortabilă, interacțiune imersivă și o calitate a imaginii perfectă.

Performanța premium a portofoliului Odyssey a fost certificată de TÜV Rheinland, o organizație internațională de certificare. TUV a recunoscut monitoarele Odyssey ca fiind cele mai performante monitoare din industrie în ceea ce privește curbura și funcția Eye Comfort. Odyssey G9 este, de asemenea, primul monitor certificat care permite HRD10+. Monitorul oferă jocuri și conținut la o calitate inovatoare printr-o combinație de tehnologie Quantum Dot și un panou HDR1000.

Mai mult decât atât, designul inovator al monitorului Odyssey G9 a fost premiat. A câștigat un premiu la CES 2020 Las Vegas pentru inovație în categoria Periferice și Accesorii pentru Calculatoare.

Odyssey G9 duce jocurile video la un nivel incredibil

Monitoarele Odyssey G7, G9 se alătură acum portofoliului Samsung ca fiind primele monitoare QHD cu o curbură 1000R. Acest lucru consolidează poziția Samsung pe piața globală a monitoarelor de jocuri, inovația atingând un ritm fără precedent”. A declarat Hyesung Ha, vicepreședinte Business Display la Samsung Electronics. „Monitorul Odyssey G9 duce jocurile imersive la nivelul următor, oferind oricărui jucător un avantaj garantat”.

Pentru a răspunde nevoilor jucătorilor de viteză rapidă, de distrageri minime și reacție maximă, G9 vine cu cele mai noi inovații Samsung. G9 de 49 de inch este primul monitor de jocuri Dual Quad High-Definition (DQHD; rezoluție 5120 × 1440) care oferă o curbură de 1000R din lume. Ecranul are o luminozitate maximă de 1000 cd/m². Monitorul Odyssey G9 oferă o combinație puternică de caracteristici, inclusiv timp de răspuns rapid de 1 ms, o rată de reîmprospătare 240 Hz și o calitate a imaginii de neegalat. Odyssey G9 prezintă o experiență de joc inovatoare, cu acțiune dinamică perfectă scenă-după-scenă, activată de NVIDIA G-SYNC, compatibilitate și sincronizare adaptivă cu DP1.4.

În plus, G9 are un design inovator și futurist, cu un exterior alb lucios. De asemenea, are un sistem de iluminare futurist, Infinity Core Lighting, care permite 52 de culori diferite și cinci opțiuni de efect de iluminare în spatele afișajului. Efectele de design și iluminare ies în evidență față de concurență și completează orice configurare de joc.

Samsung G9 are culoarea Glossy White și va fi disponibil la nivel global începând cu luna iunie.