ECG este disponibilă în SUA pe Galaxy Watch 3 și Galaxy Watch Active 2

1200
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Lansarea smartwatch-ului Galaxy Watch 3 a dat startul unei noi ere de inovație purtabilă. Ceasul inteligent Samsung reunește o estetică luxoasă, tehnologie de ultimă generație și o suită extinsă de instrumente pentru monitorizarea fitness-ului și a bunăstării generale. Începând cu 23 septembrie utilizatorii din SUA au acces la o altă caracteristică. Își vor putea citi electrocardiograma (ECG) pe Galaxy Watch 3 și Galaxy Watch Active 2.

Această caracteristică de sănătate a primit aprobarea de la Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA). Caracteristica va fi disponibilă prin intermediul aplicației Samsung Health Monitor atunci când unul dintre cele două smartwatch-uri este conectat la un smartphone Galaxy compatibil. Aplicația Samsung Health Monitor și funcția ECG sunt disponibile numai pe Galaxy Watch 3 sau Galaxy Watch Active 2 asociat cu smartphone-urile Samsung Galaxy cu Android 7 sau mai nou.

Măsurarea SpO2 și VO2 max pe Galaxy Watch 3

Funcția va permite proprietarilor de Galaxy Watch 3 și Watch Active 2 să își monitorizeze ritmul cardiac pentru nereguli, potrivit Samsung, și să detecteze nereguli precum fibrilația atrială (AFib). Pentru a utiliza aplicația ECG trebuie să vă așezați, apoi deschideți aplicația Samsung Health Monitor. Asigurați-vă că ceasul vă este bine încheiat pe mână. Apoi așezați-vă brațul pe o suprafață plană și puneți vârful degetului pe butonul de sus, din dreptul orei 14:00.Acum smartwatch-ul Samsung va înregistra un ECG.

Odată ce citirea este finalizată, dacă utilizatorii înregistrează simptome relevante precum oboseală sau amețeli pot trimite un raport PDF al înregistrării ECG medicului personal, utilizând aplicația Samsung Health Monitor de pe un smartphone Galaxy compatibil.

În plus față de monitorizarea ECG, puteți urmări în mod convenabil saturația de oxigen SpO2 pe Galaxy Watch 3. Această caracteristică poate ajuta utilizatorii să aibă o idee despre cât de bine sistemul lor respirator transferă oxigenul în sânge. Este foarte bună pentru amatorii de fitness, dar și în alte scopuri generale de sănătate.

GPS-ul a fost inventat din necesitatea unui sistem independent de navigație militară. Departamentul Apărării din a fost primul care a realizat acest lucru. A dezvoltat sistemul, care inițial a utilizat 24 de sateliți. Utilizarea civilă a fost permisă din anii 1980.

Dacă sunteți un maratonist experimentat s-au doriți să vă mențineți în formă, vă puteți măsura și VO2 max. Pentru citirea VO2 max este nevoie să alergați în aer liber minim 20 de minute cu GPS-ul pornit. Informațiile despre VO2 max permit utilizatorilor să urmărească fără efort progresul lor de fitness cardio, măsurând cantitatea de oxigen pe care corpul o poate folosi atunci când aleargă.

Funcții avansate de urmărire a somnului pe ceasurile Samsung

Pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți somnul, astfel încât să vă puteți recupera mai bine, Galaxy Watch 3 vine, de asemenea, cu funcții avansate de urmărire a somnului. Prin acestea se poate măsura ciclurile de respirație și REM pe tot parcursul nopții. În fiecare dimineață, utilizatorii pot vizualiza un raport detaliat și pot primi sfaturi despre cum și cât trebuie să doarmă pentru a fi în formă dimineața.

Galaxy Watch 3 îmbină designul atemporal cu o suită de ultimă oră de caracteristici de wellness. Pentru cei ce vor un design mai modern și minimalist, Galaxy Watch Active 2 este pregătit. Smartwatch-ul acceptă acceptă instrumente precum Running Analysis, VO2 max și Fall Detection. Detectarea căderii, recunoaște căderile atunci când sunteți angajat într-o mișcare dinamică, nu atunci când stați nemișcat. Necesită conexiune la rețea pentru a notifica contactul de urgență. Precizia GPS poate fi afectată și de semnalul operatorului de telefonie mobilă.

Galaxy Watch 3 și Watch Active 2 sunt două dispozitivele în care, indiferent de preferința de stil, găsești un partener. Conform News Samsung, sunt ideale pentru gestionarea rutinelor, atingerea obiectivelor de fitness și controlul sănătății.