Un ecran Samsung LED incredibil instalat Minute Maid Park în Huston

236
Ecran Samsung LED Minute Maid Park Huston
Sursă foto: 365thingsinhouston.com

Interesul fanilor de baseball pentru Major League Baseball, una dintre cele mai importante ligi sportive profesioniste din SUA și Canada este la cele mai înalte cote. Personajele principale din World Series sunt Houston Astros și Texas Rangers, „rivalii din Texas”. Acum fanii acestui sport au parte de o experiență incredibilă pe „Minute Maid Park” unde a fost instalat un ecran Samsung LED. „Minute Maid Park” este stadionul de acasă al echipei Houston Astros.

Minute Maid Park se alătură mai multor stadioane folosite de echipele profesioniste de baseball care au colaborat cu Samsung pentru a folosi tehnologia și a îmbunătăți experiența fanilor. Pe lângă Minute Maid Park, parteneriatele sportive Samsung includ Citi Field (Queens, New York), Chase Center (San Francisco, California), SoFi Stadium (Los Angeles, California) și M&T Bank Stadium (Baltimore, Maryland).

Stadionul Minute Maid Park dotat cu ecran Samsung LED

Stadionul Minute Maid Park renovat a fost deschis în anul 2000. Este un stadion cu acoperiș retractabil care poate găzdui aproximativ 41.000 de spectatori. Minute Maid Park a suferit o renovare majoră pentru a crea o experiență mai captivantă pentru spectatori. În calitate de partener oficial al Minute Maid Park, Samsung a oferit tehnologii LED și soluții inovatoare de afișare.

După renovare, tabela principală, cea din stânga și panoul cu panglică a stadionului au fost dotate cu ecrane Samsung LED. Tabela electronică principală din centrul stadionului are aproximativ 639 m², permițând vizualizarea perfectă din orice locație de pe stadion. Afișajul cu 5,3 milioane de LED-uri oferă o experiență de vizionare fără precedent.

Stadionul Minute Maid Park din Huston cu acoperiș retractabil a costat 250 de milioane de dolari. Paul McCartney, Jay-Z, Beyoncé, Eagles, Madonna, Lady Gaga, Billy Joel, Pink și Red Hot Chili Peppers au cântat pe Minute Maid Park.

„Când spectatorii se văd pe tabele electronica secvențe din timpul unui jos nu vor uita acest lucru niciodată”. A spus Marcel Braithwaite, director executiv al operațiunilor de afaceri Houston Astros, potrivit SamsungNewsroom. „Samsung nu încetează niciodată să inoveze în toate produsele și serviciile. Am decis să ne asociem pentru că nu încetează niciodată să accepte provocări pentru a îmbunătăți experiența spectatorilor.”

Între timp, Samsung a dotat cu afișaje electronice gigant stadionul de acasă al Golden State Warriors, un club de baschet din San Francisco, California și Stadionul Los Angeles din Liga Națională de Fotbal (NFL). Stadioanele majore din Statele Unite, cum ar fi Stadionul SoFi, casa lui Angeles Rams și Chargers, și Stadionul M&T Bank, casa echipei Baltimore Ravens, oferă cea mai bună experiență spectatorilor prin tehnologiile de ultimă oră Samsung LED.