Samsung The Infinity Screen – numele ecranului instalat în SoFi Stadium

551
Samsung The Infinity Screen numele ecranului instalat in SoFi Stadium
Sursa Foto: via universmartphone.com

Samsung a dezvăluit formal noul nume al ecranului său gigant instalat pe stadionul SoFi situat în California, SUA. Afișajul de ultimă generație are o suprafață de 70.000 de metri pătrați și va fi numit Samsung The Infinity Screen. Noul nume al acestui ecran a fost ales după luni de analiză.

Samsung The Infinity Screen are cele mai multe LED-uri utilizate vreodată într-un loc de divertisment sau un stadion sportiv. Este, de asemenea, o parte a singurului sistem de producție video 4K folosit vreodată pe un stadion, conform Universmartphone. Samsung și SoFi Stadium spun că noul nume al gigantului ecran circular comunică clar viziunea de ansamblu spectatorilor. Stadionul a costat 5,5 miliarde de dolari!

Samsung The Infinity Screen pe SoFi Stadium din California

Afișajul circular este instalat la aproximativ 40 de metri deasupra terenului de joc și are 80 de milioane de pixeli. Pixelii sunt amplasați la 8 mm unul de celălalt. Fiecare panou de pe ecran este aranjat în așa fel încât să poată afișa conținut animat sau live, statistici și grafice. Nu trebuie să uităm că Samsung are afișaje LED Digital Signage în cele mai cele mai celebre locații din lume.

Toată lumea de pe stadion poate vedea ecranul în mod clar, indiferent dacă este așezat pe margine sau în zonele superioare. Spectatorii așezați în bolul inferior al stadionului pot vizualiza ecranul interior, în timp ce cei așezați în puntea superioară pot vedea afișajul exterior al ecranului Samsung The Infinity Screen.

Deschis în septembrie 2020 SoFi Stadium are o capacitate de 70.240 de locuri. Aceasta poate fi extinsă până la 100.240 locuri! În timpul Jocurilor Olimpice de vară din 2028, stadionul va găzdui ceremoniile de deschidere și închidere.

Mark Quiroz, vicepreședinte Divizia Display la Samsung Electronics America, a declarat. „Suntem atât de mândri să anunțăm Samsung The Infinity Screen. SoFi Stadium este una dintre bijuteriile coroanei NFL și a fost un privilegiu și o onoare să lucrez cu echipa la acest proiect. Suntem extrem de încântați să vedem fanii că interacționează personal cu acest ecran Samsung.”

Samsung are, de asemenea, planuri de a-și prezenta tehnologiile de afișare în Hollywood Park pentru a ajunge la consumatorii din zonele rezidențiale și de birouri ale districtului prin intermediul aplicației mobile conectate.