Ecrane mai mari pe Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6

254
Ecrane mai mari pe Galaxy Z Fold 6 si Galaxy Z Flip 6
Sursa foto: androidauthority.com

Cum Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5 se vând foarte bine, în special primul, încep deja să apară informații despre succesorii lor. Acum am aflat că Samsung Galaxy Z Flip 6 ar putea avea cel mai mare ecran exterior dintre toate dispozitivele pliabile cu clapetă.

Se pare că Samsung crește dimensiunile afișajelor pentru Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6 de anul viitor. Potrivit specialistului și șefului Display Supply Chain Consultants, Ross Young, citat de AndroidAuthority, ambele telefoane pliabile viitoare de la Samsung vor avea ecrane pliabile și exterioare mai mari. Galaxy Z Flip 6 ar putea avea un ecran masiv de 3,9 inch (9,91 centimetri).

Din păcate, Ross Young a dezvăluit doar dimensiunea ecranului de pe clapetă al lui Galaxy Flip 6. Diagonala de 3,9 inch ar face acest ecran cel mai mare ecran exterior de pe orice telefon Samsung Flip de până acum, chiar mai mare decât ecranul extern de 3,6 inch aflat pe Motorola Razr Plus.

Ross Young spune că a menționat dimensiunile exacte de afișare pentru Fold 6 și Flip 6 în cel mai recent raport pliabil de la Display Supply Chain Consultants. Din păcate nu avem acces la acest document și nu știm dacă mai conține și alte date despre Flip 6.

Display Supply Chain Consultants este o companie de studiu de piață cu sediul în Austin, SUA. Oferă studii și informații privind tendințele pieței afișajelor și servicii de consultanță. DSCC are birouri în SUA, Japonia, Coreea de Sud și China.

Momentan nu știm prea multe despre Galaxy Fold 6 și Galaxy Z Flip 6. Totuși până acum au fost zvonuri (Revegnus) că Galaxy Fold 6 va avea un nou raport de aspect al afișajului. Un motiv pentru un nou raport de aspect pe Fold 6 ar putea fi foarte bine creșterea diagonalei afișajului telefonului. Nu excludem nici o rezoluție mai mare sau chiar o rată de actualizarea mai mare.

De asemenea, am scris anterior că Samsung vrea să folosească tehnologia „reverse engineering – inginerie inversă” HUAWEI Mate X5 pentru a reduce grosimea corpul următorului său pliabil în timp ce îi crește capacitatea bateriei. Între timp, au fost zvonuri că Galaxy Z Flip 6 ar putea avea o cameră principală de 50MP. Acest lucru îl face primul model tip flip de la Samsung care renunță la camera de 12MP.