Samsung a instalat deja ecrane Onyx LED Cinema în 16 țări

854

Samsung a lansat ecranul cinematografic Onyx LED în iulie 2017 la Lotte Cinema World Tower din Coreea de Sud. Aproape doi ani mai târziu, aceste ecrane cinematografice revoluționare sunt instalate în 16 țări din întreaga lume. Ecranele cinema Onyx cu LED-uri oferă o calitate a imaginii de 4K, capabilități HDR, cea mai mare luminozitate, contrast mare pe un ecran mare, oferind audienței o experiență imorală de vizionare.

După instalarea în țara sa de origine, Samsung a adus ecranele Onyx cu LED-uri pe mai multe piețe din lume în acești aproape doi ani. După introducerea Onyx LED în cinematografele din Seul și Busan, Thailanda a fost prima piață care a instalat acest ecran cinematografic.

Apoi ecranele Onyx au debutat în India, China, Malaezia, Statele Unite ale Americii, Mexic precum și în mai multe țări europene, printre care Germania, Elveția, Austria, Franța și Spania. În decembrie anul trecut, Samsung a instalat cel mai mare ecran cinematografic Onyx cu LED-uri în China. Unele cinematografe din Coreea de Sud, SUA, China, Germania și India au ecrane 3D Onyx cu LED-uri.

Ecranele Onyx LED sunt instalate în 32 de cinematografe din 16 țări

China are cele mai multe cinematografe cu ecrane Onyx LED, șapte la număr, urmată de India cu cinci. Coreea de Sud și Malaezia au câte trei. Un oficial Samsung a declarat că gigantul tech intenționează să introducă ecrane cinematografice Onyx LED la mai multe săli de cinema din întreaga lume în următoarele luni. În prezent, ecrane Onyx sunt instalate în 32 de cinematografe diferite din 16 țări din întreaga lume, conform SamMobile.

CinemaCon a debutat în anul 2011. Este cea mai mare manifestare din industria cinematografică la nivel mondial. CinemaCon este un eveniment global care atrage participanți din peste 80 de țări. În 2019 se va desfășura între 1 – 4 aprilie în Las Vegas, la celebrul hotel de lux și cazinou Caesars Palace.

Ecranele LED Onyx Cinema produse de Samsung oferă un contrast și un nivel de negru fără precedent în industria cinematografică. Ecranele au o luminozitate de aproape zece ori mai mare decât un sistem tradițional de proiecție. Onyx aduce o calitate 4K pe ecranul mare, oferind o imagine imersivă care îi face pe spectatori să trăiască fiecare scenă ca și cum ar participa la ea.

Samsung este de așteptat să dezvăluie noi tehnologii pentru ecranele Onyx LED la CinemaCon 2019. Compania poate, de asemenea, să lanseze câteva parteneriate în timpul evenimentului. Cel mai mare târg din industria cinematografică din lume are loc în Palatul Caesars din Las Vegas săptămâna viitoare.