Acasă Stiri Samsung a lansat primul ecran Onyx Cinema LED în India

Samsung a lansat primul ecran Onyx Cinema LED în India

Samsung a anunțat lansarea ecranului Onyx Cinema LED în New Delhi, India, în colaborare cu cea mai importantă companie de divertisment și film din această țară, PVR Cinemas. Cu această nouă tehnologie de afișare, iubitorii de filme pot urmări acum filmele cu o calitate a imaginii de neegalat, culori reale și un sunet  surround.

Proiectoarele de film au fost baza industriei cinematografice de peste 120 de ani. Această inovație de generație următoare, Onyx Cinema LED, va pune capăt acestei metode vechi și va schimba modul în care urmărim filmele la o sală de cinema. Ecranul Samsung va marca un nou nivel în modul de vizionare din cinematografe.

India este o țară iubitoare de film. Filmele noastre sunt pline de culori vibrante și muzică bogată. Onyx Cinema LED va fi soluția adevărată pentru un astfel de conținut și credem că această tehnologie va fi un „blockbuster” în industria cinematografică. Va revoluționa experiența de vizionare a iubitorilor de filme„, a declarat Dl Puneet Sethi, vicepreședinte, Consumer Electronics, Samsung India.

Cu interesul din ce în ce mai mare în ceea ce privește noua tehnologie în rândul experților în filme și al entuziaștilor, Samsung a lansat inovatorul ecran Onyx Cinema LED, o inovație departe de sistemele de proiecție existente până în prezent. LED-ul Onyx Cinema are potențialul de a oferi o calitate a imaginii de neegalat, aducând la viață un conținut cu o mai mare vibrație și precizie. Acesta vine cu o serie de soluții, inclusiv Onyx VIEW, Onyx 3D și Onyx SOUND, oferind o experiență unică impresionantă. Acest ecran completat cu o soluție sonoră pentru cinematografe revoluționează experiența cinematografică pentru fiecare entuziast al filmului.

Afișajul Onyx Cinema LED se poate adapta ușor la orice configurație a locației, oferind în același timp o calitate vizuală de neegalat, performanță tehnică și fiabilitate față de proiectoarele tradiționale. Ecranul își păstrează capacitățile avansate de prezentare în condiții de iluminare ambientală, indiferent de conținutul aflat pe ecran. Acesta poate fi folosit și de utilizatorii care doresc să-și folosească sălile de cinema pentru evenimente corporative, concerte și vizionări de evenimente sportive, precum și competiții de jocuri.

JBL este o companie americană fondată în 1946 care produce difuzoare și electronice asociate. Numele JBL vine de la inițialele fondatorului James Bullough Lansing. JBL are sediul în Los Angeles, California și este deținută de Samsung Electronics prin filiala sa Harman International.

Ecranul oferă, de asemenea, o experiență de sunet surround – Onyx SOUND) – de ultimă generație de la JBL și Harman International, aducând la viață scene prin intermediul unui sunet clar și precis. Această integrare ajută ca toți participanții să se poată bucura de aceeași experiență de sunet indiferent de locația scaunului, în cadrul sălii de cinema.

Onyx VIEW, combinat cu un raport de contrast și setări de tonuri de culoare pentru a oferi un conținut mai strălucitor și mai detaliat. Ecranul oferă o înălțime dinamică (HDR) superioară, prezentând conținutul pe ecran la un nivel de luminozitate de vârf – de aproape 10 ori mai mare decât cel oferit de proiectoarele cinematografice standard. Afișajul oferă o uniformitate îmbunătățită, fără distorsiuni optice și interferențe. Este primul ecran cinematografic certificat de DCI (Digital Cinema Initiatives) din industrie, disponibil în variante care se extind între 5, 10 și 14 metri în lățime.

Utilizatorii pot beneficia acum de vizionarea filmelor și chiar a detaliilor vizuale minore cu o claritate fără precedent, fără urme de întuneric, umbră încețoșată și amețeli potențiale care pot apărea în cinematografele tradiționale de film 3D.

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...