Ecranele Samsung OLED 4K pentru laptopuri certificate Premium Display

700
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung Display repurtat o nouă victorie săptămâna trecută cu display-urile sale OLED 4K pentru laptopuri. Ecranele Samsung OLED 4K au primit două certificate „Premium Display” de la Société Générale de Surveillance (SGS), conform SamMobile. Societatea Generală de Supraveghere din Elveția este o companie de testare, investigare și certificare recunoscută pe plan mondial.

Ecranele Samsung OLED 4K pentru laptopuri au fost testate riguros și au impresionat juriul SGS. Au un timp de răspuns de 0,2 ms, un nivel de culoare HDR True Black de 0,0001 nit și un nivel de culoare DCI P3 100%. Afișajele Samsung au primit certificatele „Premium Display” pentru două categorii, respectiv crearea de conținut și jocuri.

Ecranele Samsung OLED 4K au fost comandate și de HP sau Razer

Precizia îmbunătățită a culorilor în comparație cu ecranele LCD convenționale face ca aceste panouri să fie o alegere excelentă pentru creatorii de conținut. În același timp, un timpul de răspuns extrem de rapid este esențial în jocurile și lucrul pe calculator. Reduce întârzierea dintre introducerea playerului și ceea ce este afișat pe ecran și face. Acest lucru este pentru jucători, diferența între viață și moarte, între câștig și pierdere.

Samsung intenționează să lanseze în acest an, pe lângă ecranele OLED 4K și afișaje FHD OLED pentru laptopuri. Până acum Samsung Display este singurul producător de panouri OLED pentru laptopuri din lume. Panourile sale OLED 4K de 13,3 inch și 15,6 inch (39,62 cm) le găsim deja în diferite produse fabricate și de alte companii. Printre altele, companiile HP, Alienware și Razer au adoptat ecranele OLED 4K produse de Samsung Display.

Razer este o companie fondată în 1998 și are sediu dublu, în Singapore și San Diego, SUA. Activitatea sa principală este de a dezvolta și vinde periferice pentru computere pentru gameri. Razer a construit cel mai mare ecosistem global pentru jucători: hardware, software și servicii.

Samsung se află într-o poziție unică și dorește să continue ritmul, lansând noi modele FHD în acest an. Un număr mai mic de pixeli se va traduce într-o imagine mai puțin proaspătă, dar ar oferi și alte avantaje, de la durata de viață îmbunătățită a bateriei la costuri mai mici. Se așteaptă ca laptopurile OLED să devină mai răspândite și mai accesibile în acest an.

Samsung a prezentat primul său ecran de laptop OLED 4K de 15,6 inch la CES 2019. Astfel că există șanse ca mai multe modelele FHD să fie introduse la CES 2020 Las Vegas de săptămâna aceasta.