Iată cum ar putea arăta ecranul exterior la Galaxy Z Flip 5!

232
ecranul exterior la Galaxy Z Flip 5
Sursa foto: androidheadlines.com

O informație recentă spunea că Samsung Galaxy Z Flip 5 va avea cel mai mare ecran exterior de pe un telefon pliabil tip flip. În baza acesteia, cunoscutul IceUniverse a distribuit o fotografie cu modul în care poate arăta ecranul extern al viitorului Flip 5.

Ice Universe nu mai are nevoie de prezentare, sursele sale, informații și fotografiile postate se adeveresc de foarte multe ori. Trebuie să menționăm că aceasta nu este tocmai o imagine cu Galaxy Z Flip 5, ci o reprezentare a ceea ce poate fi ecranul exterior, potrivit AndrooidHeadlines. Zvonul amintit mai sus menționa că ecranul exterior pe Galaxy Z Flip 5 va fi mai mare decât cel de pe Galaxy Z Flip 4 și cel de pe OPPO Find N2 Flip.

Sperăm la un ecran exterior de 3,4 inch pe Galaxy Z Flip 5

Samsung intenționează, evident, să facă o schimbare majoră aici, lucru ce va fi foarte bine primit de fani. Galaxy Z Flip 4 are un ecran extern relativ mic, de 1,9 inch (4,83 cm). Ecranul lui OPPO Find N2 Flip are diagonala de 3,26 inch (8,28 centimetri). Diagonala la Flip 5 va fi mai mare decât ambele și, pe baza acestei imagini, cu o marjă relativ mare. Ne așteptăm la o diagonală în jur de 3,4 inch, dar momentan este doar o pură speculație. Motorola Razr 2022 are un ecran extern de 2,7 inch (6,86 cm).

Dacă vi se pare familiar acest ecran, probabil că ați văzut ceva similar recent, pe un dispozitiv Motorola Razr. Evan Blass a împărtășit câteva imagini cu presupusul viitor Motorola Razr pliabil. Acel dispozitiv are un afișaj exterior care acoperă practic partea frontală, când este pliat. Camerele foto sunt în ecran și pot încurca ușor lucrurile aici.

Evan Blass este un blogger american fost editor al site-ului Pocketnow între anii 2010-2012. Între anii 2005 – 2008, Blass a lucrat și la site-ul AOL. El postează multe informații despre smartphone-uri și tablete care se adeveresc.

Acest lucru poate părea foarte frumos, dar poate enerva oamenii. Camerele respective ar putea sta în cale uneori, cu excepția cazului în care producătorii găsesc o modalitate de a le ține departe de interfața de utilizare în orice moment. Pe baza acestei imagini, Galaxy Z Flip 5 și Motorola Razr ar putea avea de fapt dimensiuni similare la ecranul exterior.

Universe Ice a spus că este „în cercetări suplimentare” în acest sens. În același timp, el spune că imaginea împărtășită este „foarte probabil” designul lui Galaxy Z Flip 5. Vom vedea cum vor evolua lucrurile în perioada următoare, până în august/septembrie mai este cale lungă.