Acasă Stiri Ecranul OLED a lui iPhone X nu este așa de luminos ca...

Ecranul OLED a lui iPhone X nu este așa de luminos ca a lui Galaxy S8

Apple a lansat primul său iPhone cu un ecran aproape fără margini, iPhone X, acesta dispune de un panou OLED de 5,8 inch cu o rezoluție de 2.436 x 1.125 pixeli.

Din primele constatări, ecranul OLED a lui Apple iPhone X nu este așa de luminos ca ecranul Super AMOLED a lui Samsung Galaxy S8.

Samsung este în prezent singurul furnizor de panouri OLED pentru acest nou iPhone, și am fi așteptat ca Apple să vină cu cele mai bune panouri OLED de la Samsung pentru acest nou iPhone X.

Dar se pare că nu este așa.

În timp ce noile panouri OLED ale lui Samsung, utilizate în cele două telefoane Samsung Galaxy S8 și S8+ precum și în mai recentul phablet Samsung Galaxy Note 8, pot atinge o luminozitate maximă de până la 1.000 nits, luminozitatea ecranului de la Apple iPhone X este limitată la 625 nits.

Nu știm, poate Apple a limitat luminozitatea maximă în mod intenționat sau poate s-a strecurat o greșală și au apărut date incorecte despre luminozitatea dispozitivului pe site-ul său.

Poate exista și situația că Samsung nu oferă lui Apple cele mai bune panouri OLED de care dispune.

Apple, fondată în 1976 de Steve Jobs într-un garaj, inițial numită Apple Computer Inc., acum Apple Inc, este o companie din Silicon Valley, California, cu scop principal de activitate în tehnologia computerelor. În 2016 avea peste 116.000 de angajați. Acum, telefoanele iPhone produse de Apple, sunt responsabile pentru 70% din afacerile companiei.

Noile telefoane high-end de la Samsung suportă formatul HDR10 pentru videoclipuri de înaltă dinamică, dar noul smartphone recent lansat iPhone X de la Apple suportă atât HDR10 cât și Dolby Vision.

Cea mai ieftină versiune a lui Apple iPhone X va costa în SUA 1.000 de dolari. Samsung Galaxy Note 8, recent lansat, are un preț în Statele Unite de 930 $ USD.

Rămâne de văzut cât de bine funcționează noul display „Super Retina Display” al iPhone-ului în comparație cu afișajul Infinity al celor două Galaxy S8 și S8+ sau Galaxy Note 8 în ceea ce privește precizia și luminozitatea culorilor.

SourceSamMobile

Stiri

Samsung Galaxy Note 21 va fi lansat într-o singură versiune

Recent am scris că Samsung va întrerupe seria Galaxy Note. Au fost mai multe informații în acest sens, dar se pare că...

Samsung ocupă o treime din piața globală a televizoarelor în Q3 2020

Samsung Electronics a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în al treilea trimestru din anul 2020. Conform companiei de...

Ziua Națională a României – La mulți ani România!

Ziua Națională a României este cel mai important eveniment din România. Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi,...

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...