Ecranul plat cu rame subțiri a lui Samsung Galaxy S21+ arată superb

557
Ecranul plat cu rame subtiri a lui Galaxy S21 arata superb
Sursa Foto: @MauriQHD

Modelele Samsung Galaxy S21 și Samsung Galaxy S21+ vor fi lansate cu ecran plat. Totuși rămâne de văzut dacă acesta va fi un lucru bun sau nu. Samsung a folosit ani de zile ecrane cu margini curbate, ca semn distinctiv de design al seriei Galaxy S. Acum Samsung a făcut brusc un pas înapoi pentru a oferi din nou smartphone-uri cu ecrane plate.

Dacă sunteți pregătit pentru o altă scurgere despre seria Galaxy S21, probabil că nu veți fi dezamăgiți de ce aflați. Câteva fotografii care prezintă modelul mijlociu Samsung Galaxy S21+ în Phantom Violet au fost publicate de tipserul @MauriQHD pe Twitter. Și, deși nu dezvăluie nimic din ceea ce nu știam deja despre telefon, acestea oferă în continuare o imagine bună asupra produsului real, mai degrabă decât fotografiile oficiale.

Samsung Galaxy S21+ cu margini laterale foarte subțiri

În fotografiile prezentate vedem un telefon Samsung Galaxy S21+ care nu este destinat vânzării, conform SamMobile. Mai important, evidențiază încă o dată unele dintre cele mai atractive caracteristici de design ale telefonului, de la designul unic al camerei până la afișajul plat cu rame subțiri din jur. Carcasa camerei este o extensie a cadrului telefonului și este realizată din metal. Trei camere aliniate vertical sunt incluse în interior, iar carcasa camerei curge puțin spre lateral. Tot acolo, puteți observa un bliț LED.

De fapt, Samsung Galaxy S21+, așa cum se vede în aceste fotografii, pare să aibă unele dintre cele mai subțiri rame de ecran de pe piață. Nu suntem 100% siguri că sunt uniforme toate cele patru laturi, dar par să fie. Rama inferioară ar putea fi foarte puțin mai groasă decât restul, dar insesizabil. Nu putem spune decât că arată foarte elegant.

Un tipster este o persoană care oferă în mod regulat informații cu privire la unele evenimente din diverse domenii. În UK este un termen folosit pentru o persoană care oferă jurnaliștilor informații despre știri care implică vedete, deseori în schimbul banilor.

Fotografii care nu erau destinate publicării

Tipsterul MauriQHD susține că imaginile au fost obținute de un prieten. MauriQHD nu are referințe foarte bune în ce privește postările, dar fotografiile sunt reale. Cele trei fotografii arată smartphone-ul din față și din spate. În una din fotografii se vede în mod clar un autocolant interesant pe Galaxy S21+. Acesta avertizează să nu fie făcute poze dispozitivului. Hazlie și inedită situație 😀. Totuși, persoana la care a ajuns smartphone-ul nu pare să fi fost deranjată de acest lucru. Același autocolant spune, de asemenea, să nu fie divulgate informații despre dispozitiv și faptul că acesta nu este de vânzare.

Mai se observă că decupajul camerei selfie din ecranul Infinity-O a lui Samsung Galaxy S21+ pare a fi destul de mic. Ce vedem aici este în conformitate cu lucrurile pe care le-am văzut înainte, cu fotografiile care au apărut până acum și zvonurile despre design. Ne vom edifica complet asupra seriei Galaxy S21 în 14 ianuarie anul viitor. Atunci vor fi lansate cele trei modele, printre care și Galaxy S21 Ultra.