Acasă Stiri Numele ecranului smartphone-ului pliabil Galaxy X poate fi "Infinity-V"

Numele ecranului smartphone-ului pliabil Galaxy X poate fi „Infinity-V”

Samsung a înregistrat o marcă comercială la Korean Industrial Property Office (KIPO), pentru numele „Infinity-V”. Potrivit site-ului GalaxyClub, cererea a fost depusă la Biroul de Proprietate Intelectuală din Coreea de Sud la 26 octombrie 2018. Se specifică în cerere că acest nume este destinat pentru „smartphone-uri și afișaje pentru telefoane inteligente„. Această cerere de marcă poate dezvălui numele afișajului viitorului smartphone Samsung pliabil sau chiar pentru Galaxy S10.

De-a lungul anilor, smartphone-urile au rămas în format tradițional de 16: 9. Dar în martie 2017 Samsung a dat startul unei noi tendințe prin introducerea afișelor sale Infinity. Acestea utilizează în prezent un raport de aspect înalt de 18,5: 9 și pot fi găsite atât pe ofertele premium, cât și pe cele medii. Cu toate acestea, Samsung este de așteptat să extindă acest format la 19,5: 9 pe smartphone-urile sale începând cu 2019.

Termenul „Infinity” este folosit pentru ecranele actuale ale dispozitivelor Galaxy S9 și Galaxy S8. Samsung Galaxy S8 a fost lansat anul trecut, acesta fiind primul smartphone de la producătorul sud-coreean cu afișaj Infinity. Afișajul mare și marginile înguste ale ecranului au fost primordiale și au făcut să obținem mai multă suprafață a ecranului, fără ca dispozitivul să devină mai mare. Galaxy S9 are un design similar cu modelul S8.

Samsung Infinity-V pentru Galaxy X / F pliabil sau pentru Galaxy S10

Samsung folosește numele „Infinity” și pentru dispozitive plate fără margini curbate, cum ar fi Galaxy A9 și Galaxy A8. Cu denumirea „Infinity-V”, litera „V” apărută în denumire, o asociem cumva cu un afișaj care poate avea forma „V”. Gândul ne duce imediat la un smartphone pliabil și la Galaxy X / F.

De altfel, Samsung a folosit numele de cod intern”Project Valley” pentru o versiune timpurie a smartphone-lui pliabil. În acel nume litera V din numele Valley a sugerat forma V a dispozitivului. Și acum, V reapare, în combinație cu noul stil de design al companiei Samsung. „V” ar putea reprezenta natura pliabilă a afișajului.

Litera V nu este utilizată deloc în alfabetul polonez, unde litera V apare ca W. Semnificația lui V ca simbol latin pentru numărul 5 nu are nici o legătură cu litera V. Acest V este jumătate din X, simbolul latin pentru numărul 10.

În acest moment nu știm mai multe despre afișajul Samsung Infinity-V. Săptămâna viitoare, Samsung Developer Conference (SDC 2018) va avea loc în SUA. Gigantul tech sud-coreean se pregătește să prezinte smartphone-ul pliabil Galaxy X / F. În prezent, detalii cum ar fi raportul de aspect, rezoluția sau chiar grosimea marginilor și a afișajului acestui aparat rămân neclare. Deoarece acest ecran va fi pliabil, este logic faptul că Samsung are un nume diferit pentru acest tip de ecran, posibil Infinity-V.

Toate informațiile indică faptul că Samsung va prezenta smartphone-ul pliabil. Prima versiune va fi în mod sigur o ediție limitată, care va apărea într-un număr limitat de țări – la un preț ridicat. Dacă este vorba de Samsung Galaxy F, Galaxy X sau altceva, vom vedea săptămâna viitoare la San Francisco.

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...