Edge Lighting+ pe telefoanele Galaxy cu interfața One UI 5.1.1

286
Samsung Edge Lighting+
Sursa foto: samlover.com

Samsung a adoptat rapid Infinity Display pentru majoritatea dispozitivelor sale. Un ecran Infinity-O este extrem de apreciat pe telefoanele Samsung, dar nu prea lasă loc pentru lumina de notificare. Pentru a rezolva problema, compania Samsung a venit cu o idee nouă pentru a permite notificări cu noul său sistem de iluminare cu LED, Edge Lighting.

Samsung Edge Lighting+ este compatibil acum cu OneUI 5.1.1, potrivit SamLover. Samsung a lansat funcția Edge Lighting+ pe toate dispozitivele One UI 5.1.1, iar versiunile ulterioare de One UI vor primi și ele această funcție. Aceasta înseamnă că utilizatorii care dețin dispozitive cu ecran mare vor putea acum să folosească aceste notificări luminoase de mare efect.

Interfața One UI 5.1.1 aduce Edge Lighting+ pe telefoanele Galaxy

Cu funcția Edge Lighting puteți personaliza ecranul ca marginile acestuia să lumineze în diferite culori când primiți o notificare. Funcția este destul de personalizabilă și vă oferă opțiunea de a selecta dintr-o varietate de efecte interesante și de a schimba culoarea și durata luminii.

La ecranele Infinity-O apare o lumina, de diferite culori în funcție de tipul notificării, în jurul orificiului camerei la primirea unei notificări. Când smartphone-ul este cu ecranul în jos, funcția de iluminare pentru notificări luminează marginea ecranului când primiți apeluri sau notificări.

În Anglia există legea „Dreptul la lumină”. Legea prevede că, dacă cineva a primit lumină naturală în clădirea sa mai bine de 20 de ani, are voie să interzică construcția de clădiri care ar bloca accesul luminii naturale. Cuvântul lumina vine din latină “lux”.

Cu ajutorul acestei aplicații, utilizatorii pot personaliza cu ușurință flash-urile de notificare. Aplicația vine cu numărul de versiune 5.1.00.10. Merită remarcat faptul că aplicația era disponibilă anterior pentru dispozitivele care rulează versiuni mai vechi ale One UI.

Dacă îți plac efectele de iluminare, le poți vedea cu ușurință pe ecran și pe decupajul camerei cu noile blițuri de notificare. Iată cum se utilizează funcția Edge Lighting:

  • Deschideți Setări și mergi la Notificări.
  • Apoi atinge Stil notificare pop-up.
  • Acum atinge stilul de iluminare de margine. Aici vei vedea multe opțiuni pentru diferite efecte. Alegeți-l pe cel pe care îl dorești.
  • După selectarea oricărui efect, poți, de asemenea, să personalizezi culoarea acestuia și să ajustezi transparența, lățimea și durata. Atinge Terminat când ai terminat.