Noi electrocasnice personalizate Samsung Bespoke Home la EuroCucina

373
Noi electrocasnice personalizate Samsung Bespoke Home la EuroCucina
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

EuroCucina 2022, o expoziție de design de bucătărie, este organizată în perioada 7-12 iunie la Milano. Peste 117 companii expozante, precum și mulți vizitatori profesioniști și-au confirmat participarea la expoziție. Samsung a pregătit un stand expozițional de aproximativ 800 metri pătrați și va prezenta Bespoke Home pentru prima dată ca o expoziție la scară largă organizată în Europa.

Eurocucina 2022 are loc în cadrul Târgului Internațional de Mobilă de la Milano (Salone Internazionale del Mobile). Este cel mai mare târg de design și mobilă din lume, și prezintă cele mai recente tendințe în domeniul electrocasnicelor și mobilierului de bucătărie. Samsung va prezenta aici, printre altele un cuptor personalizat la comandă și un purificator personalizat Bespoke Home.

Seria Samsung Bespoke Home poate personaliza toate aparatele de uz casnic. Este voba despre aparate de bucătărie până la mașini de spălat, uscătoare și aspiratoare. Standul Samsung este amenajat într-o sală de expoziții în funcție de diverse teme interioare și de stil de viață al utilizatorului, precum modern și european, și prezintă experiențe legate de SmartThings. Pachetul Samsung Bespoke Kitchen și Bespoke Infinite Line vizează piața integrată europeană, potrivit SamsungNewsroom.

Aparate electrocasnice personalizate Samsung Bespoke Home la EuroCucina

La această expoziție, Samsung se va concentra pe „Pachetul de bucătărie la comandă”. Acesta va fi introdus pe piața europeană, pentru a prezenta o nouă tendință de bucătărie și a viza consumatorii europeni. Acest pachet Samsung Bespoke Home Kitchen, care nu este doar un frigider, ci și un cuptor, mașină de spălat vase și cuptor cu inducție, care va fi lansat anul acesta, prezintă o varietate de culori și un design „aspect încorporat” care poate fi instalat pentru a se potrivi perfect cu bucătăria și mobila.

Din această serie va face parte și un nou „cuptor încorporat la comandă” cu tehnologie AI și funcție de abur. Acest produs are funcția „AI Pro Cooking”, care stabilește valoarea optimă de gătit prin identificarea ingredientelor prin intermediul camerei interne. Puteți monitoriza starea de gătire împreună cu aplicația SmartThings pentru a preveni gătirea excesivă sau gătirea insuficientă a alimentelor.

Acest cuptor are o funcție „dual cook abur” care vă permite să gătiți două feluri de mâncare în același timp în partea de sus și de jos a cuptorului. Nu numai că temperatura fiecărui spațiu poate fi setată diferit pentru gătit folosind abur, dar coacerea și prăjirea pot fi efectuate simultan, economisind timp și energie de gătit.

Noul cuptor la comandă este programat să fie lansat în Marea Britanie, Franța, Germania și Italia în a doua jumătate a acestui an. Va fi disponibil în patru culori: sticlă neagră, bej satinat, bleumarin curat și bej curat.

Bespoke Infinite Line prezentată la EuroCucina 2022

Bespoke Infinite Line va fi prezentată consumatorilor europeni și introdusă pe piața europeană în cursul acestui an. Linia Bespoke Infinite constă dintr-un frigider cu o singură ușă; frigider pentru vin; cuptor; mașină de spălat vase; plită de inducție și hotă. Toate acestea oferă o valoare care nu se schimbă în timp prin integrarea designului elegant, materialelor sofisticate și tehnologiei inovatoare.

Samsung expune, de asemenea, diverse aparate electrocasnice, cum ar fi mașini de spălat; uscătoare; aparate de aer condiționat și purificatoare de aer. Compania va oferi vizitatorilor posibilitatea de a experimenta cele șase servicii ale „SmartThings”, o soluție integrată de electrocasnice care conectează casele personalizate.

Pentru o experiență de conectivitate mai avansată Samsung va prezenta și serviciul „SmartThings Home Life”. Acesta oferă servicii de gătit, îngrijire a aerului, îngrijire animale de companie, îngrijire îmbrăcăminte, energie, îngrijire la domiciliu. Serviciul SmartThings Home Life poate fi utilizat în funcție de stilul de viață al fiecărui utilizator în funcție de spațiu.