Samsung a lansat o plită cu inducție din seria Bespoke Infinite Line

361
Samsung cuptor cu inducție Bespoke Infinite Line
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat ieri un nou produs din seria „BESPOKE Infinite Line”. Este vorba despre o plită electrică cu inducție cu performanțe îmbunătățite și un nou design. Noua linie Bespoke Infinite, a fost introdusă anul acesta prin integrarea tehnologiei și a capabilităților de design ale Samsung și completează valoarea premium și cea mai bună experiență de bucătărie care nu se schimbă în timp.

Pentru noua plită cu inducție din seria Bespoke Infinite Line, Samsung a aplicat „All Flex Zone Plus”. Această funcție distribuie căldura uniform prin aranjarea a patru bobine în aproximativ fiecare dintre locurile clasice ale ochiurilor de aragaz, pe suprafața plitei de inducție.

Noul produs poate încălzi uniform recipiente de diferite dimensiuni și forme plasate oriunde doriți pe plită, potrivit Samsung Newsroom. În plus, atunci când un recipient este plasat pe pliata de inducție, locația acestuia este detectată automat. Astfel utilizatorul poate folosi imediat plita fără a selecta o zonă de gătit, doar trebuie să seteze puterea termică.

O nouă plită cu inducție din seria Bespoke Infinite Line

Bespoke Infinite Line este un produs care poate folosi întreaga suprafață de gătit cu putere de până la 7.400 wați. În acest fel se poate găti rapid mai multe feluri de mâncare simultan. Plita are un cadran magnetic care poate regla căldura în 9 pași pentru a se potrivi fiecărui fel de mâncare.

Acest produs este echipat cu diverse funcții de „gătit inteligent” care fac gătitul mai ușor și mai profesionist, utilizând „Senzorul de gătit” și „Oala de gătit” pentru inducție personalizată. Senzorul de gătit, un termometru de tip sondă, al Bespoke Infinite Line poate verifica temperatura alimentelor gătite în timp real. Astfel poate fi controlată temperatura dorită (între 35 – 95°C), foarte util atunci când gătiți friptură sau diferite alte alimente.

Scara Celsius (°C) este folosită pentru măsurarea temperaturii în cea mai mare parte a lumii. În SUA se folosește în mod obișnuit scara Fahrenheit. Pe această scară apa îngheață la 32°F și fierbe la 212°F, la presiunea atmosferică la nivelul mării.

În plus, atunci când este conectată cu serviciul SmartThings Cooking, prin funcția „Auto-Custom Cooking” plita setează automat puterea și timpul optim pentru meniuri de gătit, cum ar fi supă și tocană, dar și alte feluri de mâncare.

În plus, pentru a preveni spargerea părții de sticlă a inducției din cauza impactului, pe marginile celor patru laturi a fost aplicat un cadru metalic și sunt instalate 12 funcții de siguranță, cum ar fi blocarea și oprirea automată a zonei de gătit, astfel încât să o puteți folosi cu încredere.

Noua plită a fost lansată în culorile cărbune si gri pentru a se armoniza în bucătărie cu alte produse Bespoke. Prețul este de 2,29 milioane de woni (~1.695 euro) și este lansată ca tip de cuptor încorporat.