Aparatele electrocasnice Samsung, ideale pentru o casă mai inteligentă

1229

Samsung vrea să facă viața mai ușoară pentru consumatori și să îmbunătățească experiența cu aparatele de bază din casă. În acest sens gigantul coreean aduce permanent inovații pe piață care oferă conceptului IoT – internetul obiectelor, un spațiu din casă mult mai conectat.

Exemple sunt multe, de la mașini de spălat la aparate de aer condiționat sau frigidere. Nu trebuie uitate nici televizoarele sau aspiratoarele Samsung. Acestea pot fi controlate prin intermediul dispozitivelor mobile și, în plus, permit economia de timp, apă și energie, esențiale în lumea modernă.

Puteți gestiona și conecta aparate inteligente Samsung – cum ar fi mașină de spălat QuickDrive, aparatul de aer condiționat aer condiționt Wind-Free și chiar frigiderul Family Hub. Acestea sunt dispozitive care duc utilizatorii la un alt nivel de experiență și conectivitate, facilitând rutina lor zilnică„. A spus Jefferson Porto, director Divizia de Produse și Aparate Digitale la Samsung Brazilia, conform News Samsung.

Vă prezentăm câteva aparate electrocasnice Samsung pregătite să ofere experiențe de conectivitate și interacțiune cu utilizatorul.

Samsung QuickDrive mașina de spălat cu uscător

Mașina de spălat Samsung QuickDrive oferă integrare prin aplicația SmartThings. Aplicația Samsung SmartThings integrează conceptul IoT, asigură conectivitate și control de la distanță a dispozitivelor inteligente de acasă sau de birou Samsung. Aplicația SmartThings este disponibilă pentru Android și iOS.

iOS este sistemul de operare al companiei americane Apple Inc. pentru pentru iPhone, iPad și iPod Touch. Este cel de-al doilea sistem de operare mobil cel mai popular la nivel global după Android. Cea mai recentă versiune a sistemului de operare este iOS 12 a apărut în iunie din 2018.

Echipat cu tehnologia revoluționară QuickDrive, creează o acțiune dinamică la spălare care mișcă hainele într-un mod ușor, eliminând murdăria rapid și complet. Samsung QuickDrive reduce timpul de spălare a rufelor cu până la 50% în modul”Super Eco Wash”. Durata ciclului poate varia în funcție de alimentarea cu apă și greutatea / tipul rufelor. „Ciclul zilnic”, cu o încărcătură de 5 kg de îmbrăcăminte, durează 39 de minute. Un alt avantaj este reducerea consumului de energie cu până la 20%, fără a compromite performanța de spălare și uscare.

Samsung Wind-free, pentru aer condiționat și confort

Un alt exemplu excelent de integrare în ecosistemul conectat la domiciliu este Samsung Wind-Free. Cu aparatul de aer condiționat produs de Samsung puteți regla și seta temperatura, din casă sau birou, de la distanță prin conexiune Wi-Fi. Modelul este primul sistem de aer condiționat din lume fără vânt. Societatea americană ASHRAE, definește efectul fără vânt atunci când curenții de aer sunt suflați cu o viteză mai mică de 15 m / s. Samsung Wind-free menține un nivel confortabil de prospețime în orice spațiu, evitând sentimentul neplăcut de vânt rece. Acest lucru este posibil datorită celor 21 de mii de diuze de aer aflate pe aparat. Aparatul funcționează în două etape. Prima, răcirea rapidă, funcționează astfel încât temperatura dorită să fie atinsă rapid. A doua etapă, denumită Wind-Free TM, menține un climatul ideal fără vânt.

Conectivitatea telefonului este garantată, de asemenea, prin integrarea cu platforma SmartThings. Prin aceasta se poate monitoriza consumul de energie prin intermediul smartphone-ului sau tabletei. În plus, se bazează pe Bixby și caracteristici care vizează îmbunătățirea calității aerului înconjurător. Cu funcția Virus Doctor se elimină aproximativ 99,9% din microbii care generează virusul H1N1, acarienii și ciupercile dăunătoare în aer. Tehnologia Invertorului digital oferă o economie de energie de până la 72%.

Samsung Family Hub, mai mult decât un frigider

Frigiderul Samsung face ca bucătăria să fie centru casei. Cu Family Hub, puteți afla de ce alimente aveți nevoie, vă puteți organiza orarul familiei, vă puteți distra și chiar vedea cine este la ușă. Family Hub vă ține viața mult mai conectată decât oricând. Modelele de frigidere vin cu un ecran și o interfață atașată ușii. Are caracteristici avansate de AI și IoT (Internetul obiectelor), rezultând mai mult timp liber pentru utilizatori. Gestionează excelent alimentele și aduce o experiență mult mai conectată în toate casele.

Cele mai multe modele au funcția Bixby, astfel încât utilizatorul să poată solicita frigiderului să-i spună ce are pentru masă la micul dejun. Poate cere frigiderului, prin Bixby, să-i spună principalele știri și prognoza meteo. Family Hub vă poate avertiza pe telefon dacă din greșeală ați uitat ușa frigiderului deschisă. Nu știe încă să o închidă!

Conectarea Family Hub la SmartThings vă permite, de asemenea, să vizualizați și să controlați diverse dispozitive inteligente de la Samsung. Produsul include, de asemenea, Digital Board, camere video de gestionare a alimentelor din interior (View Inside), Planificator de masă și tehnologii audio pentru radio și muzică.