Electrocasnicele Samsung pe primul loc în satisfacția clienților în Italia

261
Electrocasnicele Samsung
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Aparatele de aer condiționat și electrocasnicele mari de la Samsung Electronics au ocupat primul loc într-un sondaj de satisfacție a consumatorilor efectuat pe 700.000 de consumatori italieni. Electrocasnicele mari includ frigidere, mașini de spălat, uscătoare, cuptoare, mașini de spălat vase și plite.

Institutul european de cercetare ITQF (Istituto Tedesco Qualità e Finanza) a fost cel care a realizat acest sondaj, conform SamsungNewsroom. A fost un sondaj reprezentativ pentru Italia, colectând 700.000 de opinii în peste 100 de sectoare ale economiei italiene în februarie 2022. Acest lucru a făcut posibilă întocmirea unui clasament al celor mai bune 500 de mărci din întreaga lume. Electrocasnicele Samsung s-au clasat pe primul loc la categoriile de aparate de aer condiționat și, respectiv, de aparate electrocasnice mari, pentru al doilea an consecutiv.

Electrocasnicele Samsung foarte apreciate în Italia

În ceea ce privește aparatele de aer condiționat, primul „aparat de aer condiționat WindFree” din lume dezvoltat de Samsung a primit recenzii favorabile din partea consumatorilor italieni. Aceștia au scos în evidență ușurința în utilizare și eficiența răcirii. A mai fost apreciată atenția Samsung pentru bunăstare și confort acasă, cât și designul, funcțiile inteligente și economisirea energiei.

Aparatele electrocasnice mari din gama Bespoke, gen „Frigider la comandă”, vă permite să selectați un panou în funcție de gusturile individuale ale consumatorului. Foarte apreciate au fost și mașinile de spălat cu uscător Grande AI. Acestea pot aminti utilizatorilor modurile de spălare sau uscare utilizate frecvent și pot propune setări optime. Pe baza setărilor mașinii de spălat, Grande AI poate configura automat cel mai bun ciclu de uscare care sugerează funcții utilizate frecvent de utilizatori. Utilizatorii italieni au fost extrem de satisfăcuți și cuptoarele „Dual Cook Flex Oven” care pot găti alimente la diferite temperaturi.

Compania Bosch a fost înființată la Stuttgart în 1886 de Robert Bosch. Grupul activează în industria auto, tehnologie industrială, electrocasnice, bunuri de larg consum și construcții. În 2021 Bosch avea 401.300 de angajați în peste 60 de țări.

În special, Samsung a fost clasată pe lista celor „30 de companii excelente” separat de clasamentele pentru fiecare sector. Aici gigantul tech sud-coreean a stat umăr la umăr cu diverse companii globale precum Amazon, Netflix, Bosch, și Nikon.

Pe lângă aparatele electrocasnice, Samsung Electronics s-a clasat și pe primul loc în evaluarea televizoarelor, smartphone-urilor, ceasurilor inteligente și laptopurilor. Electrocasnicele mari ale companiei Samsung ocupă primul loc în cota de piață italiană din 2017.