Electrocasnicele Samsung alimentate de AI mult mai eficiente energetic

267
Electrocasnicele Samsung alimentate de AI mult mai eficiente energetic
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat ieri modul în care aparatele ecologice ale companiei oferă economii maxime de energie acasă prin adăugarea unei economii suplimentare de 10% la cel mai înalt standard al industriei în cadrul noului sistem european de etichetare energetică. Aparatele electrocasnice Samsung folosesc caracteristici centrate pe inteligență artificială pentru a ajuta utilizatorii să facă economii de energie.

„Vrem să devenim marca nr. 1 din lume de electrocasnice eficiente din punct de vedere energetic. În acest sens suntem încântați să prezentăm aparatele și tehnologiile Samsung care fac acest lucru posibil”. A declarat Hyesoon Yang, EVP și șeful experienței clienților pentru aparatele digitale la Samsung, potrivit SamsungNewsroom. „Datorită SmartThings Energy care maximizează caracteristicile aparatelor Samsung, utilizatorii se pot bucura de cele mai noi tehnologii în materie de electrocasnice”.

Frigiderele Samsung eficiente energetic pentru economii de energie

Când vine vorba de sustenabilitatea acasă, bucătăria este o zonă cheie de interes. Aici se află electrocasnicele Samsung mari care funcționează permanent. Depozitarea alimentelor proaspete, de exemplu, necesită frigidere pentru a menține funcționarea continuă și, în consecință, un consum constant de energie.

Abordând acest lucru, frigiderele Samsung au fost proiectate pentru a reduce consumul de energie și amprenta de carbon. Frigiderele Samsung sunt evaluate pe locul 1 în ceea ce privește eficiența energetică în categoria lor și, de fapt, oferă un plus de economii de 10% față de cel mai înalt standard de evaluare energetică actual. SmartThings Energy cu modul AI Energy ajută la reducerea inteligentă a consumului de energie pentru frigidere cu până la 30%.

Frigiderul Meneghini La Cambusa este considerat cel mai scump frigider din lume. Costă 40.000$. Frigiderul măsoară 218,5×249 cm și are 63 cm adâncime. Include un aparat de cafea, un aparat de gheață și un televizor cu ecran plat.

Tehnologia SpaceMax permite un interior spațios în frigidere fără a adăuga volum în exterior, folosind tehnologii avansate de izolare. Ca urmare, mai multe alimente pot fi depozitate la temperaturi optime fără a fi nevoie de mai multă putere. În plus, tehnologiile inovatoare precum Twin Cooling Plus, CoolSelect+ Plus și Metal Cooling ajută la răcirea rapidă și la menținerea temperaturilor potrivite tipurilor de alimente.

Tehnologia Twin Cooling optimizează și menține temperatura și umiditatea frigiderului într-un interval stabil cu fluctuații de 0,5°C. CoolSelect+ Plus permite flexibilitatea de a selecta dintre patru opțiuni diferite din interiorul compartimentelor, de la congelator la răcire. În plus, odată răcit corespunzător, Metal Cooling ajută la menținerea aerului rece în interior pentru mai mult timp, reducând la minimum schimbările de temperatură a alimentelor. În acest fel alimentele rămân proaspete mai mult timp economisind în același timp energie.

Spălați rufele cu economie de energie cu mașinile de spălat Samsung AI

Mașinile de spălat Bespoke AI de la Samsung oferă cele mai noi tehnologii de spălare. În același timp, acestea oferă utilizatorilor cea mai rapidă și mai puternică experiență de spălare a rufelor cu o economie suplimentară de energie de 10% în plus față de cel mai înalt standard de evaluare energetică. Mai mult, datorită modului AI Energy, mașinile de spălat pot reduce consumul de energie cu până la 70%. Astfel mașinile de spălat Samsung sunt pe locul 1 în economii de energie în categoria lor.

Adăugând la o experiență de spălare durabilă, tehnologia SpaceMax oferă o capacitate spațioasă de 11 kilograme. În acest fel utilizatorii pot spăla încărcături mai mari reducând ciclurile generale de spălare și uscare. SmartThings Energy cu AI Energy Mode optimizează ciclurile de spălare a rufelor cu tehnologii Samsung AI. De exemplu, Ecobubble reduce consumul de energie prin curățare cu apă rece fără a fi nevoie să încălziți apa.

În plus, AI Washer and Dryer utilizează senzori avansați pentru a detecta greutatea și moliciunea țesăturii la fiecare încărcătură. Aceste date sunt apoi analizate, oferind cicluri de spălare și uscare care sunt optimizate și potrivite cu materialele articolelor spălate. Astfel rezultă economii de timp și energie pentru utilizatori. Caracteristica reduce cantitatea de apă consumată cu 24% și, de asemenea, distribuie cantitatea corectă de detergent, folosind greutatea încărcăturii pentru a calcula alimentarea optimă.

Sistemul de încălzire ecologică de la Samsung

Oferind un pachet complet de locuințe durabile, Eco Heating Systems (EHS) de la Samsung oferă încălzire prin pardoseală și apă caldă, oferind în același timp o economie suplimentară de energie de 10% peste cel mai înalt standard actual. Folosind un nou compresor Scroll, EHS comprimă agentul frigorific la o presiune mult mai mare decât unitățile de încălzire tradiționale. În același timp, timp, tehnologia Flash Injection și o zonă mare de schimb de căldură măresc fluxul de transfer de căldură.

Pe măsură ce durabilitatea devine un factor critic în viața noastră de zi cu zi, Samsung inovează în mod constant pentru a crea aparate electrocasnice care pot ajuta la economisirea energiei și a resurselor acasă.