Samsung a lansat noua gamă de mașini de spălat și uscătoare Bespoke AI

285
Bespoke AI
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Mașina de spălat și uscătorul Bespoke AI au fost lansate zilele trecute de Samsung și vor fi cele mai durabile, eficiente și inteligente electrocasnice de acest tip lansate de companie până în prezent. Acestea sunt bazate pe inteligență artificială; au o capacitate mai mare; păstrând dimensiunile exterioare prin intermediul tehnologiei SpaceMax. Oferind cea mai mare capacitate din clasa lor, mașinile de spălat și uscătoarele Bespoke AI vor redefini conceptul de spălare.

Perechea Bespoke AI – mașină de spălat și uscător – le va oferi utilizatorilor performanță, fiabilitate, dar și economie de energie. Acest lucru va conduce implicit către reduceri de costuri. Astfel, gama de produse Bespoke va fi extinsă de la produse de bucătărie la multe alte tipuri de electrocasnice. Noile mașini de spălat și uscătoare Bespoke AI vor fi disponibile pe piața din Europa din luna august.

Cu fiecare spălare, economisești energie, apă și detergent

Noua pereche sustenabilă Bespoke AI oferă consumatorilor un nivel crescut de confort și eficiență care le permite acestora să economisească energie, apă și detergent prin intermediul inteligenței artificiale AI. Noua mașină de spălat Bespoke este prevăzută cu tehnologia AI Ecobubble. Acestă tehnologie transformă detergentul în bule ce se absorb rapid în rufe. Folosind tehnologia Ecobubble, mașina de spălat reduce consumul de energie cu până la 70%, oferind același nivel de curățare a hainelor, chiar și în apă rece. Mai mult, tehnologia îndepărtează mai bine murdăria, cu 24% și oferă o îngrijire mai bună a țesăturilor cu 45,5%.  Astfel, cu fiecare spălare, hainele sunt mai curate și țesăturile mai protejate.

De asemenea, utilizatorii pot reduce consumul de energie cu AI Wash. Aceasta este o caracteristică inteligentă care contribuie la spălarea în profunzime și totuși delicată a hainelor cu mai puțină apă și detergent. AI Wash detectează greutatea hainelor, cât de murdare sunt, cât de delicate sunt și analizează nivelul de turbiditate al apei. Prin optimizarea cantității perfecte de apă și detergent folosind Auto Dispense și ajustarea continuă a timpilor de înmuiere, clătire și centrifugare, AI Wash obține rapid și eficient cele mai bune rezultate pentru spălare, de fiecare dată. Practic, funcția asigură optimizarea cantităților de detergent și balsam folosite. Astfel o umplere a rezervorului pentru detergent asigură până la o lună de spălare, fără să fie nevoie de (re)umplere.

Uscătorul inteligent Bespoke AI

Uscătorul inteligent Bespoke AI oferă, de asemenea, o varietate de opțiuni de economisire a energiei. Tehnologia pompei de căldură folosită este o alternativă mai eficientă din punct de vedere energetic, mai rentabilă și mai blândă de a usca hainele.

Cu o clasă energetică de A +++, uscătorul Bespoke AI utilizează un compresor cu tehnologie Digital Inverter pentru a usca hainele mai rapid și eficient. Tehnologia AI Dry monitorizează continuu temperatura și umiditatea, ajustând în același timp setările pentru a se asigura că rufele sunt uscate optim și că nu se irosește energie. Prin utilizarea aerului cald reciclat, uscătorul poate reduce costurile dar și cantitatea totală de gaze cu efect de seră.

În cele din urmă, la fel ca în cazul tuturor aparatelor din gama Bespoke, atât mașina de spălat cât și uscătorul sunt integrate în aplicația SmartThings. Acest lucru ceea le permite utilizatorilor să își gestioneze consumul de energie prin serviciul SmartThings Energy. Cu SmartThings Energy, utilizatorii pot monitoriza și gestiona cu ușurință consumul de energie și primesc recomandări de cum pot eficientiza procesul de spălare, pentru un stil de viață mai sustenabil. Un alt serviciu smart util de care dispun în aplicație este și SmartThings Clothing Care. Prin acesta utilizatorii au acces la servicii personalizate de gestionare a hainelor – pe baza materialului articolelor de îmbrăcăminte, a modului de utilizare și a sezonului. SmartThings Clothing Care le recomandă cel mai bun ciclu de spălare și uscare pentru haine. Mai mult, utilizatorii pot chiar să își programeze ciclurile de spălare, să comande detergent și multe altele.

Gândite având în prim-plan stilul de viață al fiecărui utilizator

Mașina de spălat și uscătorul Bespoke AI sunt proiectate în conformitate cu viziunea Bespoke, de a oferi utilizatorului o experiență complet personalizată, care ia în considerare atât utilizarea, cât și spațiul pe care îl ocupă un produs.

Tehnologia SpaceMax generează mai mult spațiu în interiorul mașinii pentru a optimiza designul mecanic, încorporând un tambur mai mare fără a crește dimensiunile externe. Consumatorii se pot bucura de capacitatea de 11 kilograme a mașinii de spălat. Este cea mai mare disponibilă în categoria de adâncime de 600 de milimetri. Mai mult, noua pereche vine cu un design modern care se integrează cu ușurință în orice stil de decor interior. Mașinile de spălat și uscătoarele Bespoke dispun de o ușă rotundă, din sticlă securizată, care le conferă atât stil, cât și durabilitate. Ele au în ansamblu o formă simplă și reprezintă o alegerea perfectă pentru orice casă modernă.

Gama modulară Bespoke este definită de confort și flexibilitate în instalare. Perechea mașină de spălat-uscător este disponibilă în trei tipuri de culori – argintiu, negru și albastru. Cele două pot fi poziționate atât vertical, cât și alăturat, în funcție de cum se potrivesc mai bine în casă.

Performanță de încredere cu noua gamă Bespoke AI

Achiziționarea unei mașini de spălat sau a unui uscător este o investiție destul de serioasă. În acest fel Samsung dorește să asigure consumatorii că sunt produse construite să reziste. Spre deosebire de motoarele tradiționale, motorul avansat Digital Inverter de pe mașinile de spălat și uscătoare Bespoke AI utilizează magneți puternici pentru a reduce consumul de energie, magneți care fac aceste electrocasnice să fie mai silențioase, dar în același timp mai performante.

Motorul nu mai are perii care se uzează, ci componente de înaltă calitate care garantează durabilitatea. În plus motorul Digital Inverter beneficiază de o garanțiile de 20 de ani. Acest lucru valabil pentru toate mașinile de spălat vândute în Europa și fabricate în SUA. Pentru mai multe detalii, vă invităm accesați www.samsung.com.