Acasă Stiri Electrocasnicele Samsung pe primul loc în SUA în satisfacția clienților

Electrocasnicele Samsung pe primul loc în SUA în satisfacția clienților

Aparatele electrocasnice Samsung au fost în topul clasamentelor de satisfacție ale consumatorilor din SUA. Samsung Electronics s-a clasat pe primul loc la cinci produse, iar LG a fost pe primul loc la patru produse. Conform „Indicelui de satisfacție a consumatorilor din 2019 pentru electrocasnice” efectuat de compania de cercetare de piață de JD Power, Samsung și LG s-au clasat pe primele locuri în toate cele nouă categorii.

Studiul privind indicele de satisfacție a aparatelor electrocasnice, acum în 15-lea an, măsoară satisfacția clienților în nouă game majore de electrocasnice. Mașini de spălat, uscătoare de haine, mașini de spălat vase, aparate independente de bucătărie, cuptoare cu microunde și frigidere, printre altele.

Dintre cele nouă categorii, Samsung a obținut cele mai mari scoruri în cinci categorii, printre care uscătoarele de haine, mașinile de spălat cu tambur, mașinile de spălat automate, gamele independente (mașini de spălat vase și cuptoare) și cuptoare cu microunde.

Aparatele electrocasnice Samsung pe primul loc în Statele Unite

Uscătoarele Samsung s-au clasat pe locul 1 cu un scor total de 880 puncte (din 1000). Și la mașini de spălat, Samsung Electronics s-a clasat pe primul loc. Mașinile de spălat au primit 871 de puncte, mai mult cu un punct decât anul trecut. LG a fost pe locul doi cu un scor de 865 puncte. Uscătoarele și mașinile de spălat au fost foarte apreciate pentru introducerea de noi produse cu funcționalitate și design îmbunătățit în acest an.

Samsung cu 875 puncte ocupă cel mai mare grad de satisfacție a clienților la gamele de aparate de bucătărie autonome. A fost urmată de Kenmore (867 puncte) și GE Appliances (863). Samsung a ocupat tot primul loc și la cuptoarele cu microunde over-the-range, a obținut un scor de 861 puncte. LG (850) ocupă locul doi și Kenmore (840) ocupă locul trei.

JD Power este lider global în domeniul informațiilor pentru consumatori și realizează anual evaluări ale satisfacției privind aparatelor electrocasnice, cum ar fi mașini de spălat, uscătoare, frigidere și aparate de gătit. Înființată în 1968, JD Power are birouri care deservesc America de Nord, America de Sud, Asia Pacific și Europa.

Samsung este de trei ani pe primul loc în SUA pe piața de electrocasnice

Studiul de satisfacție a aparatelor electrocasnice 2019 se bazează pe 1.519 evaluări de la clienții care au achiziționat mașini de spălat vase. De asemenea pe 1.461 de evaluări de la clienții care au cumpărat aparate independente de bucătărie. Pe 1.216 evaluări de la clienții care au achiziționat aparate cu microunde. Studiul a fost realizat din ianuarie până în iunie 2019, conform ETNews.

Studiul de satisfacție al clienților pentru mașinilor de spălat se bazează pe 2.336 de evaluări de la clienții care au achiziționat astfel de aparate. Pentru uscătoare de rufe au votat 1.701 clienți, persoane care au care achiziționat aparatele în ultimele 12 luni. Studiul a fost realizat de JD Power în ianuarie-februarie 2019.

Compania sud-coreeană a declarat: „Samsung Electronics s-a clasat pe primul loc pe piața de electrocasnice din SUA pentru 13 trimestre consecutive. A fost clasată pe primul loc la cinci produse în ceea ce privește satisfacția clienților„.

Stiri

Comparație Samsung Galaxy Tab S6 vs Samsung Galaxy Tab S5e

Cu Galaxy Tab S6 și Galaxy Tab S5e, Samsung a lansat anul trecut două excelente tablete high-end, care sunt foarte similare la...

Actualizarea seriei Galaxy S9 cu Android 10 disponibilă în februarie

Samsung și-a actualizat foaia de parcurs pentru actualizarea cu sistemul de operare Android 10 în multe țări. Cu această ocazie am aflat...

Samsung Galaxy M31 certificat Bluetooth, lansarea pare iminentă

Samsung Galaxy M31 a fost certificat de Bluetooth SIG cu numărul de model SM-M315F / DS și SM-M315F / DSN. Acest lucru...

Un nou set cu cască – Samsung Odyssey Mixed Reality (2020)

Gigantul tech Samsung a fost de mai mulți ani activ pe piața căștilor VR / AR. În octombrie 2017, a fost anunțat...

Galaxy Buds+ gratuit la precomandă pentru Galaxy S20+ și S20 Ultra

Samsung va anunța o nouă pereche de căști wireless, alături de seria Galaxy S20, pe 11 februarie 2020. Casetele în care se...

NEON, omul artificial Samsung îți poate combate singurătatea

CEO-ul STAR Labs de la Samsung a fost recent intervievat în ceea ce privește NEON, prototipul uman artificial prezentat la CES 2020....

Samsung Galaxy S20 și Galaxy S20+, au apărut fotografiile oficiale

Samsung Galaxy S20 și S20+ vor fi lansate de gigantul tech pe 11 februarie la San Francisco. Acesta vor fi însoțite la...