Uscătoarele de haine Samsung, un ajutor util în fiecare casă

1832

Samsung este fără îndoială cea mai cunoscută marcă de telefoane mobile. Dar Samsung este și cel mai mare producător de televizoare și electrocasnice. Gigantul tech oferă, de asemenea, o gamă variată de mașini de spălat. O varietate extraordinară de aparate de uz casnic sunt disponibile în mod similar. Printre acestea se numără aspiratoare, aparate de gătit și aparate de aer condiționat. Și uscătoarele de haine se numără printre acestea.

Indiferent de anotimp, dar mai ales iarna uscarea hainelor după spălare este o problemă care preocupă în special femeile dintr-o familie. Este una dintre cele mai plictisitoare sarcini din casă.

Samsung oferă și cele mai bune uscătoare de haine de pe piață. Din gama Samsung de uscătoare de rufe amintim în principal uscătoare cu pompe de căldură. Acestea vin cu cele mai moderne tehnologii și multe caracteristici foarte utile.

Caracteristicile cum ar fi Quick Dry și Super Cycle Speed ​​fac aceste uscătoarele ideale pentru persoanele cu program aglomerat și pentru cele care caută funcționalitate convenabilă. Majoritatea uscătoarelor Samsung pot fi gestionate cu aplicația mobilă Smart Control. Aceasta vă permite să porniți, să opriți și să monitorizați încărcătura de rufe de pe smartphone. Gama combinată de spălare/uscare AddWash vă permite, de asemenea, să puneți rufe suplimentare sau să adăugați un balsam după ce mașina a început ciclul.

Prima mașină de spălat electrică a fost inventată de Alva J. Fisher în 1908. Fisher a lucrat la Hurley Washing Machine din Chicago și a numit mașina „The Thor”. În 1928 numărul de mașini de spălat electrice a ajuns la 913.000 în SUA.

Nu trebuie să uitați că toate gamele de electrocasnice Samsung excelează la design, calitate, eficiență energetică și durabilitate.

Uscătoarele cu pompă de căldură sunt ieftine și convenabile

Pentru a vă ajuta să vă decideți asupra unei mașini de uscat haine, prin intermediul site-ului Canstarblue, am creat o listă cu uscătoare disponibile și unele dintre caracteristicile acestora.

Uscătoare Samsung cu pompă de căldură. Dacă sunteți în căutarea unei metode eficiente energetic și potențial mai ieftină pentru a vă usca hainele, uscătoarele cu pompă de căldură sunt o opțiune potrivită. Se știe că aceste uscătoare utilizează mai puțină energie decât alte tipuri de uscătoare, inclusiv uscătoarele ventilate și uscătoarele condensatoare. În timp ce uscătoarele cu pompe de căldură tind să aibă un preț mai mare, eficientă energetică ar putea însemna costuri mai reduse în timp.

Uscător de rufe cu pompă de căldură, Samsung DV80M5010QW de 8 kg. Dispunând de o capacitate de uscare de 8 kg, modelul DV80M5010QW are un rating de energie bun și este o soluție eficientă pentru a usca hainele. Mașina include sistemul OptimalDry, care conține un senzor de umiditate, un senzor de temperatură și un senzor de schimb de căldură pentru a preveni deteriorarea hainelor în timpul procesului. Similar cu alte uscătoare de haine Samsung, acest model include și o caracteristică Quick Dry pentru a usca o mică cantitate de rufe în decurs de 35 de minute.

Conține un indicator pentru rezervorul de apă, pentru a arăta dacă trebuie să goliți rezervorul de apă înainte de a începe o altă încărcare. Include două alarme pentru a vă reaminti să curățați filtrul și schimbătorul de căldură.

Un uscător de rufe Samsung cu o capacitate de 9 kg

Uscător de haine cu pompă de căldură, Samsung DV90H8000HW de 9 kg. Acest model este unul dintre multele uscătoare cu pompă de căldură ale companiei Samsung pentru încărcături de până la 9 kg. Un uscător cu o ușă extra-mare, cu o balama metalică dublă, care se deschide mai larg, astfel că este mult mai ușor să încărcați și să descărcați hainele. Lucru ce face ca aceasta să fie o opțiune potrivită pentru locuințele cu mai multe persoane. Există, de asemenea, o serie de accesorii disponibile, inclusiv rafturi de uscare pentru încălțăminte și alte obiecte delicate. Seturile de stivuire sunt disponibile în mod similar dacă doriți să combinați uscătorul cu pompă de căldură cu o mașină de spălat.

Se potrivește perfect într-un spațiu de locuit modern, ușa cu cristale albastre reflectă lumina pentru a crea un spectru frumos de culori. În comparație cu alte modele de uscătoare, cu o capacitate de uscare de 9 kg, modelul DV90H8000HW are un rating de eficiență energetică A++. Nu include asistentul de spălare Q-rator, care sugerează cicluri de uscare pentru fiecare încărcare. Modelul oferă caracteristici precum o ușă reversibilă și Quick Dry, care nu sunt disponibile împreună cu alte uscătoare Samsung.

Filtrul din uscătorul de rufe necesită curățare regulată, mașina are un memento atunci când este timpul pentru curățare. În acest fel uscătorul rămâne la performanțe maxime.

Mașini combinate de spălat și uscat de la Samsung

Mașini de spălat cu uscător Samsung AddWash. Dacă locuiți într-un apartament și nu aveți un spațiu pentru o mașină de spălat și pentru un uscător, Samsung vă oferă o serie de mașini de spălat combinate cu uscătoare. Sunt proiectate pentru a curăța și usca hainele într-un singur aparat. La fel cum oferă pentru seria de uscătoare cu pompă de căldură, Samsung oferă în mod similar o garanție de 11 ani pentru piesele de schimb pentru motorul invertorului digital. Acest motor produce un zgomot și vibrații scăzute pentru un ciclu de spălare liniștit. Nu are nevoie de perii pentru a funcționa, cum au motoarele electrice clasice.

Samsung WD16J9845KG AddWash 16 kg / 8 kg Combo. Mașina cu cea mai mare capacitate de încărcare este modelul Samsung WD16J9845KG, până la 16 kg într-o singură încărcare. Puteți umple mașina cu detergent lichid și balsam de rufe o dată la câteva săptămâni. Mașina adaugă automat doar cât consideră că este cantitatea potrivită pe baza greutății rufelor. De asemenea, caracteristica VRT Plus conține senzori digitali care ajută motorul să îmbunătățească stabilitatea mașinii prin reglarea vitezei de centrifugare.

Ecranul tactil LCD de mare rezoluție de 8 inch, afișează informații despre cicluri, setări, opțiuni și multe altele. Interfața ușor de utilizat vă permite să selectați și să personalizați fiecare ciclu de spălare

Cu această mașină combinată spălare/uscare, puteți spăla și usca hainele într-o singură mașină. Este excelentă pentru zilele umede de iarnă. Mașinile de spălat combinate cu uscător de rufe AddWash, au sistemul de monitorizare automată a erorilor Smart Check. Recunoaște toate problemele și poate sugera soluții de depanare prin intermediul unei aplicației smartphone.

Smart Control de la Samsung vă permite să începeți, să opriți și să monitorizați ciclul de spălare de pe smartphone.

Eficiență energetică înseamnă facturi reduse la energia electrică

Samsung WD85K6410OW AddWash 8,5 kg / 6 kg Combo. Pentru o curățare rapidă, modelul Samsung WD85K6410OW este dotat cu tehnologia Super Cycle Speed. Poate să spele o încărcătură de 5 kg de rufe în decurs de o oră. Există, de asemenea, o opțiune QuickWash de 15 minute care permite încărcarea a 2 kg de rufe.

Foarte ușor și convenabil, spălați o încărcătură de rufe și uscați la fel de repede. Un uscător de 6 kg usucă în mod convenabil haine după o spălare completă, fără a fi nevoie să mutați hainele ude la o mașină separată sau în alt loc.

Mașina utilizează tehnologia AirWash pentru a vă deodoriza încărcătura de rufe. Această caracteristică este indicată pentru a usca hainele cu aer încălzit și elimină necesitatea de a folosi detergent, apă sau alte substanțe chimice pentru a scăpa de mirosurile nedorite. Este posibil să adăugați îmbrăcămintea uitată sau balsam de rufe după începerea ciclului de spălare. Apăsați butonul de pauză, deschideți ușa și plasați articolele la spălare. Ușa AddWash se deschide cu mai mult de 130° pentru un acces ușor.

Folosind sistemul de monitorizare a erorilor Smart Check, mașina poate detecta și diagnostica anumite probleme. Apoi vă informează cum să remediați aceste probleme, direct pe smartphone.

Când vine vorba de confort, uscătoarele de haine Samsung sunt greu de învins. Gama de uscătoare Samsung AddWash oferă o soluție potrivită pentru persoanele care locuiesc în apartamente. Opțiunea de spălare a încărcăturilor mari fac aceste mașini ideale pentru tot anul. Uscătoarele Samsung sunt eficiente din punct de vedere energetic ce se traduce prin facturi mai mici de energie electrică.