Filmul „Elemental” al Disney și Pixar exclusiv pe ecranele Samsung Onyx

199
Flimul Elemental al Disney si Pixar exclusiv pe ecranele Samsung Onyx
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics colaborează cu Pixar Animation Studios și Dysney pentru a rula filme animate pe ecranele sale Onyx Cinema LED. Filmul „Elemental” difuzat în 4K HDR este acum disponibil exclusiv pe Samsung Onyx, creând o experiență de vizionare incredibilă. HDR produce o imagine mai luminoasă și mai clară în comparație cu rezoluția SDR convențională. Ecranul Samsung Onyx Cinema LED este primul ecran de cinema LED din lume.

Samsung Onyx este primul ecran de cinema din lume certificat Digital Cinema Initiatives (DCI) pentru cinematografe. Este un ecran LED care oferă culori excepțional de vii și conținutul cel mai bogat în detalii de neimaginat. Transcende sistemele tradiționale bazate pe proiectoare, folosite de mai bine de 100 de ani. Ecranele Onyx oferă milioane de culori suplimentare pe care proiecția tradițională nu le face. Pixar, un studio de animație câștigător al Premiului Oscar, a produs filmul Elemental în 4K HDR. În plus, colaborarea Samsung cu Pixar a dus la imagini incredibile pe ecranele Samsung Onyx. Astfel, cinefilii se pot bucura de filmul „Elemental” în 4K HDR exclusiv pe ecranele Onyx.

Filmul Elemental exclusiv pe ecranele Samsung Onyx

Pixar este cunoscută pentru că depășește granițele atât ale tehnologiei, cât și ale artei. Continuăm această moștenire cu cel mai recent film al nostru, Elemental.” A declarat Dominic Glynn, cercetător senior la Pixar, potrivit SamsungNewsroom. „Cu Onyx, Samsung a făcut un salt îndrăzneț înainte. A implementat o tehnologie extraordinară la o scară care permite o schimbare convingătoare în calitatea imaginii cinematografice. Pentru prima dată, publicul are parte de cea mai mare luminozitate, imagini HDR bogate și detaliate pe ecranul de cinema, care prezintă cea mai ambițioasă lucrare a Pixar de până acum, Elemental.”

Pixar Animation Studios este deținut de Walt Disney Company. Pixar a creat unele dintre cele mai de succes și îndrăgite filme de animație din toate timpurile. Filmele sale au câștigat 40 de premii Oscar, cu încasări de peste 14 miliarde USD.

Începând cu „Elemental”, Pixar intenționează să continue să producă diferite filme 4K HDR pentru Samsung Onyx. În acest fel filmele vor fi vizionate așa cum au dorit creatorii, pentru cea mai bună experiență posibilă pentru spectator.

Samsung Onyx poate fi folosit în aproape orice configurație de locație. În același timp oferă o calitate de imagine, performanță tehnică și fiabilitate de neegalat, dincolo de operațiunile tradiționale bazate pe proiectoare. Ecranul extraordinar combină rezoluția 4K, calitatea imaginii HDR și luminozitatea maximă de 300 niți – de aproape șase ori mai mare decât tehnologiile standard de proiectoare. Începând cu primul ecran LED cinema din lume la Lotte Cinema World Tower, Seul, în iulie 2017, ecranele Samsung Onyx sunt acum prezente în peste 120 de cinematografe din întreaga lume.