Email Plus, o nouă aplicație Samsung pentru smartphone și tabletă

852
Sursa Foto: LetsGoDigital.org

Email Plus este o nouă aplicație de e-mail la care lucrează Samsung. Aplicația va fi probabil dezvăluită în timpul evenimentului „Samsung Galaxy Unpacked” din 2019, cu ocazia lansării seriei Galaxy Note 10. Conform Samsung, acest Email Plus este un software pentru gestionarea conturilor de e-mail pe tablete și smartphone-uri.

În acest an, în luna aprilie, utilizatorii de telefoane inteligente Samsung prin aplicația e-mail au primit o notificare de la Google că aplicația nu va mai fi în siguranță. Aplicația Samsung Email vine de la un editor suspect, care are acces la datele dvs. Gmail, a fost mesajul de la Google. Mulți utilizatori au fost îngrijorați. În curând s-a dovedit a fi o problemă internă a sistemului de operare Android care a avut legătură cu un protocol de securitate Google în schimbare.

Samsung Email Plus o nouă aplicație smartphone

Deși a rămas remarcabil de liniștit în legătură cu acest lucru, se pare că Samsung a dezvoltat o aplicație complet nouă, numită Email Plus. Nu știm dacă în urma acestui fapt, dar acum Samsung lucrează la o nouă aplicație de e-mail numită de gigantul tech Email Plus. Pentru orice eventualitate Samsung a înregistrat acest nume de marcă comercială.

La 1 iulie 2019, Samsung Electronics a solicitat înregistrarea mărcii „Email Plus” la Oficiul Proprietății Intelectuale din Marea Britanie. Cererea a fost depusă de compania Fieldfisher din Londra. Această firmă de avocatură depune tot mai des mărci comerciale pentru Samsung în Marea Britanie. Aceeași companie a solicitat numele Samsung DepthVision Lens cu o zi înainte.

E-mailElectronic mail sau poșta electronică, denumirea provine din limba engleză. Primul e-mail a fost trimis în 1971 de către programatorul american Ray Tomlinson, un pionier în domeniul computerelor. Este considerat inventatorul e-mail-ului. E-mail și World Wide Web sunt considerate ca fiind cele mai importante și mai utilizate servicii de Internet.

Cererea de marcă comercială este clasificată în clasă 9 și are următoare descriere. „Software de calculator pentru smartphone-uri și tablete pentru gestionarea conturilor de e-mail„. Nu lasă loc de interpretări la ce se referă Samsung Email Plus.

Se pare că Email Plus va fi prezentat luna viitoare. Evenimentul „Samsung Galaxy Unpacked” este programat pentru 7 august 2019, la New York. Locația este Barclays Center, unde a fost lansat și Note 9. În timpul acestui eveniment, seria extrem de anticipată Galaxy Note 10 va fi dezvăluită.

Ce are de oferit Email Plus, ca o extra ofertă în comparație cu aplicația obișnuită de e-mail, încă nu știm. Nu se știe nici dacă noua aplicație va înlocui aplicația de e-mail existentă. Va trebui să avem răbdare încă o lună, atunci Samsung va dezvălui, fără îndoială, toate detaliile.

SURSĂLetsgoDigital