În curând emoji animate vor fi disponibile pe WhatsApp

202
emoji animate vor fi disponibile pe WhatsApp
Sursa foto: via ublogger.netlify.app

WhatsApp s-a concentrat foarte mult în ultimul timp pe îmbunătățirea calității vieții utilizatorilor săi prin introducerea de noi funcții și îmbunătățirea celor existente. O astfel de caracteristică care va îmbunătăți experiența de mesagerie a utilizatorului este capacitatea de a partaja emoji animate.

Viitoarea caracteristică a fost, observată în timpul dezvoltării WhatsApp Desktop beta și urmează să fie lansată într-o actualizare viitoare. Această îmbunătățire cosmetică a aplicației va îmbunătăți cu siguranță experiența utilizatorului în timp ce trimiteți mesaje pentru a face mesajele mai distractive și pentru a comunica sentimentele mai eficient cu prietenii.

Se pare că Meta (Facebook) lucrează la această funcție care ar dori să adauge un nou element interactiv/expresiv la chat-uri. Această funcție ar putea fi disponibilă în curând într-o versiune beta viitoare pentru aplicația desktop WhatsApp. Vestea vine de la WABetaInfo, via GizmoChina, care a distribuit și un GIF care prezintă această caracteristică. Putem vedea emoji-ul Party Horn și Party Hat sărind în jur în timp ce se rotește complet la 360°.

WhatsApp: în curând emoji animate pe desktop și pe smartphone

Emoji-urile animate sunt realizate folosind Lottie, un format de fișier de animație optimizat pentru dispozitive mobile. Acest lucru este important, deoarece WhatsApp este utilizat de peste un miliard de oameni din întreaga lume pe o gamă largă de smartphone-uri cu cantități diferite de memorie RAM și spațiu de stocare. Astfel, aplicația deținută de Meta, probabil nu dori să lanseze o caracteristică care afectează negativ performanța pe dispozitivele low-end.

Nu este clar cum se accesează exact aceste emoji-uri animate. Probail WhatsApp poate partaja versiunea animată a unui anumit emoji în loc de cea statică dacă utilizatorul trimite doar un singur emoji. Rețineți că are nevoie și de o versiune animată pentru a oferi această funcționalitate. Deoarece se presupune că funcția se îndreaptă spre versiunea beta desktop, ne putem aștepta să fie disponibilă în curând și în versiunea beta a aplicației mobile pentru smartphone.

Peste 2,24 miliarde de oameni folosesc WhatsApp lunar. Este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie mobilă la nivel mondial. Aplicația este interzisă în șase țări: China, Iran, Siria, Emiratele Arabe Unite, Coreea de Nord și Cuba.

Cu emoji-urile animate, baza de utilizatori se poate aștepta să aibă o nouă interacțiune și expresie în chat-urile de grup. Acest lucru, la rândul său, va face experiența de chat mai distractivă și va avea platforma o companie mai bună cu iMessage și chiar aplicația Google Messages, care acceptă emoji-urile animate de ani de zile.