Acasă Stiri Estrella Media și CG TV disponibile gratuit pe Samsung TV Plus

Estrella Media și CG TV disponibile gratuit pe Samsung TV Plus

Samsung TV Plus este în creștere semnificativă, cu un total actual de peste 300 de canale cu vizionare gratuită numai în Europa. Este un serviciu offline disponibil pe televizoarele inteligente Samsung și pe dispozitivele mobile Galaxy eligibile. Nu are niciun cost și nu este necesară conectarea. Acum Estrella Media și CG TV vor fi disponibile și ele gratuit pe Samsung TV Plus.

Serviciul a debutat în Coreea de Sud în 2015. Apoi și-a extins aria de servicii în 11 țări, inclusiv SUA, Marea Britanie, Franța, Germania și Italia. Numărul de canale din Statele Unite este cel mai mare. La nivel global Samsung TV Plus are peste 500 de programe. Estrella Media și CG TV au devenit cea mai recente noutăți pe serviciul TV gratuit Samsung.

Estrella Media și CG TV pe Samsung TV Plus

Compania Estrella Media este o organizație media în limba spaniolă și a anunțat că va aduce conținutul său KSDX-EstrellaTV și Estrella News la Samsung TV Plus. Estrella Media operează rețeaua Estrella TV, rețeaua Estrella News, platformele media digitale și posturi de radio și televiziune pe toate piețele hispanice de top din SUA. Produce anual peste 4.000 de ore de programe video originale. Este unul dintre cei mai mari producători de conținut în limba spaniolă din SUA.

CG TV este un serviciu al o companiei italiene CG Entertainment fondată în 1994 pentru distribuție Home Video. CG TV va fi disponibil gratuit pe Samsung TV Plus din 9 decembrie, conform HDBlog. Catalogul propus de CG TV va include mai multe mari filme clasice ale cinematografiei italiene și multe filme contemporane. O mare atenție va fi acordată autorilor emergenți și filmelor documentare. În program vor fi producții internaționale prezentate și premiate la cele mai importante festivaluri de film.

Estrella Media este o companie americană de media cu sediul în Burbank, California. Se adresează în principal comunității vorbitoare de spaniolă, deține posturi de televiziune și radio în câteva dintre piețele hispanice de top.

Samsung TV Plus nu este disponibil în România

Misiunea Estrella Media este să promoveze și să celebreze comunitățile hispanice în cultura americană. Parteneriatul cu Samsung TV Plus ne permite să livrăm conținutul „in-culture” pentru publicul nou pe platforme noi”. Este declarația lui René Santaella, EVP, media digitală și streaming, Estrella Media, conform Digitaltveurope.

Lorenzo Ferrari Ardicini, președintele CG Entertainment, a declarat. „Ne bucurăm că filmele noastre pot ajunge la un public vast printr-un serviciu unic, precum Samsung TV Plus. CG TV va fi noua casă a cinematografiei italiene și internaționale de calitate. Cu mare entuziasm suntem pe punctul de a începe această nouă aventură cu un partener atât de prestigios precum Samsung„.

Estrella Media și CG TV vor fi disponibile gratuit pe Samsung TV Plus. Aplicația Samsung este disponibilă pentru toate modelele Samsung TV produse începând cu 2016. Estrella Media și CG TV pot fi accesate parcurgând meniul aplicației. Filmele și unele programe vor fi disponibile și în modul la cerere. Pentru a elimina canalele TV pe care nu vă interesează – și pentru a le împiedica să apară în secțiunea Recomandată, selectați Listă canale -> Editare canale -> Ștergere.

Samsung TV Plus este disponibil în 11 țări din întreaga lume. Samsung TV Plus nu este disponibil momentan în România. În Europa este disponibil în Germania, Austria și Elveția cu 64 de canale, Marea Britanie (49 canale), Franța (26), Spania (18) și Italia (18). În SUA sunt disponibile 120 de canale și în Canada (35). Fiecare țară beneficiază de o combinație de știri, canale de sport și de divertisment. Avem foarte multe persoane care ne urmăresc din aceste țări și credem că este o informație care îi interesează. Le mulțumim pe această cale.

Stiri

Noi fotografii cu Samsung Galaxy S21 FE, dar prețul ne face fericiți

În ianuarie Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition) va ajunge în sfârșit pe piață după luni de zile de dus întors. Acum,...

Samsung va lansa televizoarele MicroLED mai mari în 2022

Samsung a lansat în ultimul timp mai multe modele de noi televizoare. Am primit televizoare Neo-QLED, televizoare Lifestyle, dar acum Samsung se...

Ai încredere în smartphone-ul tău? Un nou studiu sugerează că te spionează

La fel ca mulți oameni, probabil că purtați telefonul mobil în buzunar în orice moment. Poate chiar te-ai îndrăgostit de dispozitivul tău,...

Windows Wallpaper Engine este disponibil și pentru telefoanele Samsung

Există o mulțime de imagini de fundal animate distractive pentru Android și majoritatea telefoanelor Samsung chiar vin cu câteva preinstalate. Dar dacă...

Livrările de telefoane pliabile au crescut în Q3 2021 datorită Samsung

Piața smartphone-urilor pliabile pare să fi explodat în trimestrul trei din 2021. Este chiar perioada în care Samsung a lansat noile telefoane...

Snapdragon 8 Gen 1 lansat, performanțe mai bune și AI îmbunătățit

Qualcomm a anunțat un nou procesor emblematic pentru smartphone-uri: Snapdragon 8 Gen 1. Procesorul a fost lansat la Snapdragon Tech, summit-ul anual...

Samsung Galaxy A23 va fi lansat în 2022, primele specificații

În ultimul timp, puțin câte puțin, am aflat multe despre seria Samsung Galaxy A din 2022. Știm și am scris despre Galaxy...