Serviciul Samsung TV Plus disponibil pe mai multe telefoane Galaxy

525
Sursa Foto: Samsung TV Plus App

Compania sud-coreeană a introdus serviciul său gratuit Samsung TV Plus în 2015. Dar acesta a început să capete o importanță tot mai mare în timpul pandemiei din acest an. Acum, oamenii stând mai mult acasă, pot urmări mai multe programe fără a adăuga încă un abonament la facturile lor lunare.

În septembrie compania a început să lanseze serviciul gratuit Samsung TV Plus pe telefoanele Galaxy. În acest fel orice posesor de telefon Galaxy putea să îl folosească chiar dacă nu dețina un televizor Samsung. Cu toate acestea, a fost limitat doar la telefoanele Samsung mai noi.

Samsung TV Plus disponibil și pe seria Galaxy A

TV Plus al companiei Samsung fost inițial dezvoltat ca o caracteristică pentru linia de televizoare inteligente a companiei. A oferit posesorilor de televizoare Smart TV un serviciu ce putea fi urmărit fără a se conecta la cablu sau la Netflix. Samsung a început deja sa lanseze serviciul de la o mână de telefoane Galaxy în acest an, iar acum aplicația vine la mai multe dispozitive.

Începând cu 23 noiembrie, Samsung TV Plus va fi lansat pe Galaxy Z Fold 2, Z Flip și Galaxy Fold original. Poate mai important, serviciul ajunge și pe telefoanele din seria Galaxy A, pe seria Galaxy S9 și Galaxy Note 9. Asta înseamnă că aproape toate telefoanele emblematice și cele recente din seria medie Samsung vor avea acces la acest serviciu.

BeINSPORTS este o rețea globală de canale de sport deținute și operate de Bein Media Group. BeINSPORTS deține drepturile de transmisie din Ligue 1, La Liga, Serie A, Bundesliga și Campionatul European de Fotbal și meciurile din Liga Campionilor din 2021 până în 2024.

Pe lângă disponibilitatea extinsă, nu se schimbă prea multe cu Samsung TV Plus, conform Android Police. Acum are peste 150 de canale. Acestea sunt un amestec de rețele care reflectă canalele tradiționale prin cablu, cum ar fi CBSN sau Bloomberg. Mai sunt transmise și ET Live, BeINSPORTS XTRA, FOX SOUL, Science TV și diferite emisiuni, cum ar fi canalul Kitchen Nightmares. Sigur proprietarii de dispozitive Galaxy vor găsi acolo ceva care merită vizionat.

În esență, majoritatea smartphone-urilor Galaxy din ultimii ani vor beneficia de TV Plus. Este foarte probabil ca și mai multe telefoane să beneficieze de asistență în viitorul apropiat. Nu credem că acest serviciu va ajunge pe dispozitivele care nu sunt Samsung.