Acasă Stiri O nouă experiență de conectivitate cu S Pen pe Galaxy Note 9

O nouă experiență de conectivitate cu S Pen pe Galaxy Note 9

Cu o precizie de stilou real S Pen-ul companiei Samsung extinde capabilitățile smartphone-urilor din gama Note. Stylusul S Pen a fost un jucător important în smartphone-uri și istoria gamei Note, de la debutul său în 2011. De la îmbunătățirea sensibilității la presiune la introducerea instrumentelor de productivitate ale Air Command, iconicul S Pen a ridicat în mod constant standardul inovării în smartphone-uri.

Dispunând de cea mai avansată tehnologie de până acum, Galaxy Note 9 cu S Pen-ul cu telecomandă este cel mai bun smartphone Samsung. Acum, cu suport pentru tehnologia Bluetooth low-energy (BLE), noul S Pen oferă o experiență mult mai bogată și mai puternică. Este un instrument de lucru care surprinde în continuare pe toți utilizatorii. Funcționează cu aplicații native, astfel încât stiloul S Pen poate fi folosit pentru a declanșa camera foto, pentru a reda / întrerupe muzică și clipuri video sau derula diapozitive.

Site-ul SamsungNews a chestionat inginerii companiei Samsung care au conceput noul S Pen. Vă prezentăm câteva lucruri punctate de acești artiști care au creat acest stilou.

Cu idei simple au rezolvat probleme complexe

1. Au rezolvat o problemă. Pentru a comanda un smartphone cu un ecran touchscreen atingerea, împingerea și prinderea sau alte mișcări și gesturi făcute cu degetele pe ecran au devenit ceva uzual. Însă există o limitare majoră: funcționează numai atunci când utilizatorii pot atinge fizic telefonul. Deși au existat numeroase încercări în trecut pentru a depăși această constrângere cu tot felul de bețe, bastoane, trepiede și alte gadgeturi, Samsung a venit o soluție mai simplă. A introdus S Pen.

În Franța, termenul „ingénieur” (inginer) nu este un titlu protejat și poate fi folosit de oricine, chiar și de cei care nu dețin o diplomă academică. Elisa Leonida Zamfirescu a fost prima femeie inginer din România, a absolvit Universitatea Tehnică din Berlin în 1912. A fost a doua femeie inginer din lume.

2. Obiectivul avut în vedere cu S Pen. Pentru Samsung Galaxy Note 9, acești ingineri, au vrut să facă un S Pen mai versatil mai performant, pentru a extinde gama de interacțiuni pe care le au utilizatorii cu smartphone-urile lor. Acum utilizatorii pot comunica cu telefonul lor de la o distanță fără nevoia de a purta alte accesorii. Flexibilitatea adăugată prin intermediul S Pen-ului le permite acum să facă mai mult cu telefonul lor. Chiar și atunci când nu reușesc să atingă smartphone-ul, ei se pot bucura de avantajele caracteristicilor lui Note 9.

3. Ideea din spatele noului stylus. Inginerii au avut idea de a combina Bluetooth Low Energy (BLE) cu S Pen pentru a transforma stiloul într-o telecomandă. BLE are nevoie de putere suplimentară pentru a lucra. Asta înseamnă că trebuiau să încorporeze o baterie în interiorul stiloului, păstrând în același timp experiența de scriere și alte funcții. Reîncărcarea bateriei trebuia să fie rapidă și ușoară.

În final rezultatul a fost incredibil
4. A venit și soluția. Funcția Bluetooth necesită un nivel diferit de putere, a fost o provocare în designului circuitului stiloului. Au reușit să găsească un spațiu pentru un Super Capacitor, de unde vine puterea lui S Pen. Dar nu au putut instala un circuit separat înăuntru pentru a alimenta noile caracteristici fără a schimba designul. După numeroase teste și experimente, inginerii au dezvoltat un circuit integrat specific pentru a furniza diferite nivele de curent electric pentru modul de scriere și modul de încărcare. Acest lucru permite, de asemenea, butonului stiloului să detecteze apropierea/depărtarea de Note 9. Astfel poate comuta automat la modul Bluetooth atunci când stylus-ul este departe de smartphone.
5. Rezultatul este ceva incredibil. Echipat cu capabilități Bluetooth, ultimul S Pen oferă libertate și funcționalitate de neegalat. Indiferent dacă este vorba de fotografii pentru grupuri, prezentări PowerPoint sau de controlat muzica și clipuri video. Stiloul S Pen este versatil și poate face orice, poate controla phabletul Note 9 de la o distanță de până la 10m. Clik-urile personalizabile permit, de asemenea, utilizatorilor să schimbe funcțiile Bluetooth pentru a se potrivi nevoilor lor.

Samsung a lansat recent un S Pen SDK, pentru permite dezvoltatorilor terți să adapteze capabilitățile stiloului pentru diferite aplicații. Ne putem aștepta la mai multe aplicații pentru a sprijini S Pen-ul în următoarele săptămâni.

Stiri

Samsung Unbox & Discover – noi televizoare, monitoare și soundbar-uri

Samsung Electronics și-a prezentat gama MICRO LED, Samsung Neo QLED, televizoare lifestyle, monitoare și bare de sunet pentru 2021 la evenimentul său...

Samsung Neo QLED considerat „Cel mai bun televizor” din SUA

Televizorul Neo QLED, lansat de Samsung la „Samsung First Look” în ianuarie, este evaluat drept „cel mai bun televizor” de către presa...

Experiența S Pen pe Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Deși Samsung Galaxy S21 Ultra 5G este compatibil cu S Pen, nu vine cu un stilou în cutie la cumpărare. S Pen...

Cum ne-a schimbat pandemia stilul de viață și felul în care interacționăm

Un studiu realizat de Samsung & Ipsos în Europa arată cum tehnologia ne-a ajutat să rămânem conectați cu ceilalți în timpul pandemiei....

În primele teste Exynos 2200 depășește procesorul Apple A14 Bionic

Săptămâna trecută am scris despre viitorul procesor Samsung Exynos 2200 echipat cu grafică AMD. Era vorba despre debutul acestuia, dacă va fi...

Galaxy Watch Active și Galaxy Watch primesc noi funcții cu o actualizare

Vești bune pentru utilizatorii de Galaxy Watch sau Galaxy Watch Active. Compania Samsung lansează o actualizare de software pentru smartwatch-urile mai vechi,...

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...