Extraterestrul „Samsung G-nusmas” o nouă marcă înregistrată de Samsung

259

O creatură extraterestră prezentată în reclamele pentru Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition ar putea deveni o mascotă oficială Samsung. Extraterestrul sau avatarul Samsung are acum un nume și, conform documentelor depuse de companie la EUIPO, se numește „Samsung G-nusmas”.

Samsung a depus o cerere de marcă comercială pentru numele „G-nusmas” la Oficiul pentru Proprietate Intelectuală al Uniunii Europene (EUIPO) la sfârșitul lunii trecute. Documentele includ o redare 3D a lui Samsung G-nusmas sau „G-nusmas” zâmbind camerei, potrivit SamMobile. Vedem că noua mascotă arată ca o mică creatură extraterestră fericită, deși scopul și obiectivele sale rămân neexplicate.

Samsung G-nusmas – un imagine în oglindă a numelui companiei

Cu toate acestea, merită remarcat faptul că Samsung a depus cererea de marcă la categoria „Bunuri și servicii”. Acest lucru  înseamnă că s-ar putea să ne uităm la fața unui nou serviciu Samsung sau poate la fața viitoarelor dispozitive Bespoke Edition.

Sursă foto: sammobile

Dacă cererea de marcă înregistrată nu spune prea multe despre mica noastră creatură extraterestră, atunci poate că numele ei va spune. Oricum, ce înseamnă „G-nusmas”? Poate păstra secretele planurilor Samsung? Din păcate, acest puzzle este un pic ciudat. Poate unii dintre voi ați observat până acum, „G-nusmas” este doar „Samsung” scris de la coadă la cap, cu o cratimă adăugată. Ceea ce înseamnă că este cât se poate de deschis interpretării. Deci o primă constatare este că numele G-nusmas este o imagine în oglindă a numelui Samsung.

Prima utilizare a cuvântului extraterestru în SF pentru a desemna o ființă extraterestră a fost în 1953. John Wood Campbell, o personalitate în lumea SF-ului, a folosit numele în revista sa Analog Science Fiction and Fact.

Poate că Samsung vede G-nusmas ca pe o reflectare a lui însuși. Poate fi un extraterestru, un avatar, o entitate care există pentru a aduce noi tehnologii în dimensiunea noastră. Prin acest lucru probabilă că Samsung vrea să ne facă viețile conectate mai interesante și mai ușor de gestionat.

Sursă foto: sammobile

S-ar putea să aflăm mai multe Samsung G-nusmas la evenimentul Galaxy Unpacked 2022 de săptămâna viitoare. Pe 10 august Samsung intenționează să dezvăluie peste 70 de variante de culoare pentru Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition.